0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abdurrahman beyinde söylediği gibi herşeyi talep edin koparabildiğniiz alın. Benim şimdiki tecrübem olacaktı ki ne var ne yok isterdim
al bendende okadar ben çirkeflik yaparak sadece park sensörü alabildim
Ben o zaman daha çirkeflik yapmışım Çelik jant, park sensörü ve kapı bandı almıştım bende
Valla helal olsun ben arabayı alırken park sensörünü zor aldım oda lcd ekranlı vermediler diye arabayı almakdan vazgeçtim tartıştım satış temsilcisiyle sonra babam gidip almıştı arabayı benden habersiz
Bende çok bişey alamadım diye üzülüyordum. Bugün serviste düşünüyordum şu spoileride niye istemedim diye. Allahtan istememişim adamlar bayiden atarlarmış beni
merhaba,aracım inş. pazartesi-salı günü plakası çıkar çıkmaz bana teslim edilecek. Daha önce sıfır araç alan arkadaşlarımdan bir konuda yardım rica edeceğim. Şimdi ben bu aracı alırken bayiden hediye olarak ne talep edebilirim??? Spoiler istedim bakarız demişlerdi ama vermezler gibime geliyor?? MEsela yan kapı basamakları için logolu metal çıtalar gibi??
serkan bırak şimdi spoileri falan da sen çelik jantı nasıl aldın ,aklım almadı giiti
valla sen isteseydin alırdın. Sen nereden aldın arabayı ben bundan sonra araba alırken oradan alayımm