0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
VSC veya TRC nin aracımda olup olmadığını bilmiyorum. Varsa bile nasıl kapatıldığını da bilmiyorum.2011 corolla comfort extra a/t özelliklerinde. Bu sistemlere dikkat etmedim daha önce..
2011 yeni corolla A/T de hiç kalkışta patinaj çektirebilen oldu mu ?
Arkadaşlar selam ,Aracıma baktımda VSC veya TSC ile ilgili bir düğme görmedim.Toyota sayfasına baktığımda da bu özelliklerin modelden modele değiştiğini gördüm.Aracım comfort extra olmasına rağmen sanırım bu opsiyonlar benim aracımda yok. Bu daha da kötü çünkü bu özellikler olmadığı halde aracım patinaj çekemiyor.
Mahmut kardeş selamlar , Nissan aracımda 185 lik lastik vardı. Onun patinaj çekmemesini anlarım çünkü Nissan primeraların motorları 3500 devire kadar gerçek anlamda sağır motorlardır. 4000 den sonra da ciddi kafa kaldırır. Ama kalkışta ağır kalırlar. Ondan önce de 2001 model opel yeni corsa vardı. Düz vites. 1400 motora rağmen patinaj yapabiliyordu. Çok dikkat etmedim ama sanırım lastikler 175 di.Çok eskiden de babamda 91 corona 2.0 gli vardır. Sıfır almıştık. O arabayla çok yarış , kapışma anılarım vardır . Ciddi anlamda her bakımdan muhteşem bir araçtı. Motorunu çok itinayla açtık.Pek kimse inanmaz ama 3.16 , 3.20 , 5.20 tüm BMW modellerine kafa tutardım.Kalkışta rahat geçerdim. sonradan canıma okurlardı ama . 93-95 yıllarında seat ibizalar vardı. Kullanan yada kapışanlar bilir ki çok atak , seri araçlardı o zamanlar. Hatta honda CRX leri bilirsiniz. Onlarla çok rahat kapışırdım. Zaten Toyota o zaman benim için efsane olmuştu. O aracın üstüne tanımam. Hatta ondan alacaktım gene ama temiz bulamadım. Neyse konu dağılmasın keşke aracıma patinaj çektirebilseydim. Yada bunu satıp porsche alacağım. Yada hayalimdeki 97 camaroyu.