0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Microsoft Vista SP1 desteğini temmuz ayından sonra kesecekmiş. Ben dizüstünü aldığımda henüz Vista SP1 yoktu , daha sonra yüklemelerle şu an SP2 çalışıyor. Ürünle gelen DVD de SP1 öncesi doğal olarak. Şimdi bir sorun olursa ve esastan yeniden yükleme yapmam gerekirse SP1 önceki duruma dönmüş olacağım , bu durumda siteden SP1 i indiremeyecekmiyim anlamadım . Benim bildiğim kadarıyla önce en azından SP1 haline getirmek gerekli , sonra da SP2 veya ileride SP3 çıkarsa direkt onu yüklemek yeterli. Bu durumda siteden şimdiden SP1 i indirip bir yerlere tutmak gerekli mi? Diğer bir sorum Vlite kullanarak vistayı sorunsuz bir şekilde SP2 hale getiren ve kuranlar oldumu , kurulum başarılı oluyormu?
desteğini çekmesi SP3 ün çıkmayacağı anlamına geliyor. şimdiye kadar çıkan tüm güncellemeleri windows update ten yüklemeye devam edebilirsiniz. temmuzdan sonra yeni güncelleme çıkmaaycak ama eski güncellemeler yüklenmeye devam edilebilecek.
Babam toshiba kırmızı turbo seri olanlardan güzel bir laptop aldı. Win7 ile geldi. Yavaş çalışmasından şikayetçi. Elimdeki lenovo laptopu 10a katlayacak özellikte. Ben lenovoda vistayı kaldırıp XP yüklettim, daha önce de bahsetmiştim. Ne denirse densin XP düşük bir işletim sistemine ihtiyaç duyuyor ve daha önceden vista yüklü bilgisayar inanılmaz hızlı çalışmaya başlıyor. İstanbula gidince Win7'yi iptal edip XP yükleteceğim. Sonucu burdan paylaşırım.