0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Harika olmuş her ikisi de. Nazar değmez inşa'Allâh.
güle güle kullanın
Kardeşim süper olmuş allah nazarlardan korusun,ön rüzgarlıklarda cama sürtme falan yoktur inşallah
çok güzel olmuş. buluşmada canlı canlı görebilecekmiyiz ?
amin abi inşallah bil mukabele.teşekküer ederim abiallah razı olsun beğenildiğine sevindim.sen sürtüyor deyince çekinmiştim biraz ama şükür bende öyle birşey olmadı.
ayıp ettin inceleyebilir hatta sağlam yapılmışmı güç bile deneyebilirsin kardeşim
sürtmediğine sevindim, Benimki sürtmesini nasıl engellerim acaba yau çokta sağlam yapışkanı sökmeye kalksak ya arabaya zarar veririz yada rüzgarlık kırılır nasıl olcak bilgisi olan varmı?
bu arada kare plaka yaptırmayı düşünmeyede başlamadım değil )
hemşerim çok yakışmış 16 plaka ayrı bir güzel duruyor.şu mugen rüzgarlıklardan auris için de çıkarsalar süper olacak.kare plakan mühürlümü yoksa yaptırıp direk taktınmı.mühürlüyse trafikte ne işlemler yaptırmak gerekiyor bilgi verirmisin.
malesef şu ara istanbulda ikamet ediyorum abi işe girdiğim için.bursa yı fena şekilde özlüyorum ya.plakayı yaptırıp taktım.mühürlü halini kısmetse bursaya geldiğimde yaptırcam bi sıkıntı çıkmıyormuş diye duydum.trafik şubeye bir dilekçeyle değişiyormuş.