Gönderen Konu: Toyota Corolla 2007 comfort mm arıza lambası  (Okunma sayısı 3360 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
Toyota Corolla 2007 comfort mm arıza lambası
« : Nisan 13, 2011, 17:56:59 »
merhaba
10 ay önce zavolli marka lpg taktırdım.üç dört ayda bir  fakir yakıttan dolayı arıza lambası yakıyordu.Bende gidip söndürüyordum.Bir ay önce 10000 bakım yaptırdım.Artık arıza lambamı günlük söndürmeye gidiyorum sıkıldım artık.Bunun bir çözümü yokmu?Yada aynı sorunu yaşayan benden başka biri varmı?
Şimdiden teşekkürler

Toyota Club Türkiye

Toyota Corolla 2007 comfort mm arıza lambası
« : Nisan 13, 2011, 17:56:59 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B+
Ynt: Toyota Corolla 2007 comfort mm arıza lambası
« Yanıtla #1 : Nisan 14, 2011, 01:06:19 »
genelde montajdan kaynaklanıyor ve iyi ayar veremiyorlar onun için arıza ışığı yandığı söyleniyor. ama ondan değil. arıza tespit cihazına bağlandığında P0171 nolu hata kodunu (sistem çok zayıf) veriyor. benimde başıma geldi dediğiniz olay. 2010 model corollalama landi renzo taktırdım 2 ay boyunca arıza ışığı yanıyordu. sağ olsun elektrikçi arkadaş söndürüyordu. ve bu 2 ay sürdü. sonra d.bakır ın en iyi ustası ile bir arkadaş sayesinde tanıştım. durumu anlattım. ve bunun ne ayar ne de montaj ile ilgili olduğunu söyledi. tek çözümü hata kodunu P0171 aracın hafızasından sildiklerini söylediler. ben de gidip sildirdim. 1 aydır kafam rahat. artık yanmıyor.
corolla 2010 A/T

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #2 : Nisan 14, 2011, 11:50:08 »
Merhaba,

Bende yeni 1.6 2007 corollla aldım, lpgdeki yakış durumu nedir?
Dizel'den benzinliye geçince 1 haftada  farkı gösterdi :)
Lpg takmayı düşünüyorum, hangileri uyumlu, hangi marka bizimkilere iyi gidiyor bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #3 : Nisan 14, 2011, 13:17:56 »
benim arabam şehir içi 260 şehirlerarası 220 yakıyo.Dizelden niye benzinliye geçersin arkadaşım.