Gönderen Konu: 97 Corolla gli LPG  (Okunma sayısı 1184 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kanser edecek..!
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
97 Corolla gli LPG
« : Nisan 12, 2011, 18:47:16 »
Merhaba Arkadaşlar,

Mahallenin kahvecisi ile bir gün muhabbete girdim enjeksiyonlu europa'sı var tüp taktırmış.. Brc'nin buradaki bayisi sıralı sistemin o arabaya olmayacağını söylemiş normal tüp takmış. Bende Lpg taktırmayı düşünüyordum fakat sıralı LPGler pahalı diye taktıramamıştım. o BRC bayisine bende gittim VVT motorlara sıralı sistem takıldığını söyledi.. Arabamın sıralı sistemde arıza çıkartacağını söyledi.. Enjeksiyonlu olmasına rağmen gerçekten normal Sırasız tüp sistemimi taktırmalıyız 97 Corolloya ? Bilgi edinmek istedim... Bilgisi olan arkadaşların ilgisine şimdiden teşekkür ederim..  :D
Barice LEE

Toyota Club Türkiye

97 Corolla gli LPG
« : Nisan 12, 2011, 18:47:16 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
Ynt: 97 Corolla gli LPG
« Yanıtla #1 : Nisan 12, 2011, 19:01:45 »
Gayet ikisinide taktırabilirsiniz gönül rahatlığıyla.. İster tek nokta ister sıralı sistem  bizde tek noktalı gli var . arkadaşta sıralı sistem gli var :)
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kanser edecek..!
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #2 : Nisan 12, 2011, 23:09:21 »
Çekite değişim falan oluyor mu; Tabii illaki olacakta bariz belirli bir değişimden bahsediyorum? Teşekkür ederim
Barice LEE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Toyotasız, Araçsız, Yaya :)
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Nisan 13, 2011, 09:36:37 »
Yeni sistemmi istiyorsun, Eski sistemmi ? Önce buna karar ver derim ;) Yeninin adı üzerinde yeni... Hem ekonomi, hem verim... ilk montaj daha maliyetli ama daha verimli... Eski sistem dersen adı üzerinde eski teknolojisi, tek noktadan ;) bağlantısı, performans kaybı gibi durumların yaşanması söz konusu olma ihtimali çok var ;) Sürekli ayar bozulma riskide var ;)