Gönderen Konu: Ae 111 Kasa ıcın Onerı Ve Fotograflar Lutfen  (Okunma sayısı 1545 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Ae 111 Kasa ıcın Onerı Ve Fotograflar Lutfen
« : Şubat 22, 2008, 18:16:00 »
arkadaslar ae111 kasa (99 model)corolla ıcın onerıleerınızı beklıorum.arabada suan jant cam fılmı acık fıltre var sadece.orjınallıgını pek ellemeden bıraz daha oynamak ıstıyorum neler yapılabılır?bırde bır problemım daha var arabada 195 55 15 lastık var jantlar buyuk olmamasına ragmen araba arka camurluga surtme yapıo.bunu yay alsam engelleyebılrmıyım?ve pıyasada bu arac ıcın yay fıltre kıtı vs bulabılecegım yer varmı.izmir mumkunse!sımdıden tesekkurler.onerı ve tum fotgrafları beklıorum.

Toyota Club Türkiye

Ae 111 Kasa ıcın Onerı Ve Fotograflar Lutfen
« : Şubat 22, 2008, 18:16:00 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Nerde oLursan oL , Hep BenimLe oL......
  • Kan Grubu: 0+
Ynt: Ae 111 Kasa ıcın Onerı Ve Fotograflar Lutfen
« Yanıtla #1 : Mayıs 13, 2009, 11:19:34 »
Arkadasım bende de aynı araba var bende jant almayı düşünüyorum

ben ankaradayım ankarada yüceller var oraya götürdük arabanın arkadası çok düşüktü egzos heryere vuruyodu helezonun altına 2-3 cm lik bişe attılar araba düzeldi arkası çok kalkmadı normal düzeyde ondan yaptır camurluğa falan sürtmez bidaha ;)
Kırmızı Kafaa...
.
                                GöLgen YeTeR.......
                                    06 JE 605      ( Yakında 06 CHN 53 )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • fastest 3zzf(t)e in turkey :)
  • Kan Grubu: A+
Ynt: Ae 111 Kasa ıcın Onerı Ve Fotograflar Lutfen
« Yanıtla #2 : Mayıs 13, 2009, 11:57:27 »
filtre anca 2.el bulursun yok illa sıfır istersen getiririm sana ama baya pahalı olur.....sürtmede yay alsanda olcak sorunu amortisörü sertleştirmek çözer anca...bide arka çamurluğun içi doğru kıvrılmış yerini traşlat(adam gibi birine git içine etmesin arabanın)......orjinali bozmadan seçenek çok fiberede girmeden yapılır ama bütçe önemli bide tam olarak yapmak istediğin söle yardım ederim sana......
3sgte swaped rolla?awd?

skyrolla01@yahoo.com.tr
ufuk L. yalçın