Gönderen Konu: elegant jant  (Okunma sayısı 5413 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
elegant jant
« : Nisan 12, 2011, 14:33:00 »

arkadaşlar merhaba

comfort extra aracıma elegant 5 kollu jant taktırmak istiyorum...  fakat servis bu jantlardan olmadığını ve elegant modeli için üretildiğin söyler... acaba bulabileceğim yer varmıdır... teşekkürler...
2011 TOYOTA COROLLA D-4D COMFORT EXTRA KAR BEYAZI

Toyota Club Türkiye

elegant jant
« : Nisan 12, 2011, 14:33:00 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Taksim-Harput hattı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
Ynt: elegant jant
« Yanıtla #1 : Nisan 12, 2011, 20:42:52 »
 bende 2008 model corolla  comfort var kapaklardan kurtulup alüminyum jant alıcam sana tavsiyem bi şu janta bi bakıver CMS 349 GM

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #2 : Nisan 12, 2011, 22:44:55 »
Tanesine 1300 diyorlar..:)
Benim Hocam Toyota gibi adam!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Taksim-Harput hattı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #3 : Nisan 12, 2011, 22:48:43 »
halit tanesi değil 4 tanesi 1300 tl

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2011 Comfort Extra
  • Kan Grubu: 0+
  • 18 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Nisan 12, 2011, 23:02:05 »
arkadaşlar merhaba

comfort extra aracıma elegant 5 kollu jant taktırmak istiyorum...  fakat servis bu jantlardan olmadığını ve elegant modeli için üretildiğin söyler... acaba bulabileceğim yer varmıdır... teşekkürler...
Yeterince araştırırsan orjinal elegant 5 kollu jantı bulabilirsin.4-5 ay kadar önce bu jantın tanesi için 1200 TL civarı fiyat almıştım.Bu fiyata değmez.Ama bu forumda aynı jantı 2000 TL civarına satan bir arkadaş vardı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Nisan 12, 2011, 23:27:06 »
1500-2000 lira fiyat verdikten sonra ne jantlar var elegant jantıymış yapmayın allah aşkına.Bİr aralar 2007 yılında bizim sol araçların jantının tanesinede 1100 tl diyorlardı.Neymiş ithalmiş avrupaymış.Tek avrupa malı zaten plazalarda başka kimse  iyi mal satmıyor.Zırvacı milleti kandırmacı hareketler bunlar.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris 1.4 D-4D comfort extra MM
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Nisan 12, 2011, 23:37:51 »
1500-2000 lira fiyat verdikten sonra ne jantlar var elegant jantıymış yapmayın allah aşkına.Bİr aralar 2007 yılında bizim sol araçların jantının tanesinede 1100 tl diyorlardı.Neymiş ithalmiş avrupaymış.Tek avrupa malı zaten plazalarda başka kimse  iyi mal satmıyor.Zırvacı milleti kandırmacı hareketler bunlar.

katılıyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2011 Comfort Extra
  • 18 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Nisan 13, 2011, 01:00:15 »
Bayilerdeki Jantların çoğu Avrupa malı değil yerli üretim TR malı.Yerli jantlar gayet kaliteli.Jant fabrikaları Otomobil firmalarına üretilen  oem jant modellerinin çoğunu piyasaya vermiyor.Oem jantların çin ve uzak doğu replikası 600-700 civarı ama kalite biraz şüpheli.

Comfort extra aracıma orjinal elegant jantı çok aradım ama tanesine 1200'den aşağı fiyat alamadım. Replika elegant jantı 600-700 civarı ama taktırmak pek istemedim. İnternetten bir jantçıdan Türk malı orjinal Toyota elegant 10 kollu jant buldum.Fabrikadan piyasaya verilmiyor ama bir şekilde içeriden tanıdığı vasıtasıyla ara ara alıyormuş.Replika değil. 700'e aldım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #8 : Nisan 13, 2011, 10:02:10 »

arkadaşlar çok teşekkürler yorumlar için... galiba bu gidişle elegant jant sevdasından vazgeçicez...

bünyamin beyin dediği fiyatlara hayatta bulsamda almam zaten... gerçekten o para janta verilmez,artık daha mütevazi bişeyle idare edicez çünkü kapak olayı çok kötü duruyor ve aracın havasını bozuyor....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Nisan 13, 2011, 10:13:11 »
tanesine 1200 Tl nedemek arkadaşlar orjinali bırakın altın suyuna bandırdık deseler yine almam tanesini 1200 TL den  4 tanesi 4800 TL ne demek ya, giderim dünyanın en iyi markası olan BBS den en fiyakalı jantı alırım ömür boyu garantili ;) yada kaliteli uzak doğu malları var 600 700 değil ama 1200 1300 TL ye çok güzel ve kaliteli jantlar var, kendi aracımda kullandığım jantlar Kosei marka orjinal 15 inç saç jantlarımdan hem daha hafif hemde 17''  ayrıca araca kattığı gösterişte cabası

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Toyota Club Türkiye
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: '13
  • 34 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Nisan 13, 2011, 10:19:54 »
Bende comfort extra aracıma orjinal elegant jantlardan sordum ama servis onların yedek parça olarak satıldığını belirterek uçuk fiyat söyledi. Eski kasaların jantlarının takımını 1200 - 1300 TL ye satarken, yeni kasanın tek jantına aynı fiyatı söylüyorlar. Mantığı anlamak zor.

Mesut'un dediği gibi o paraya gider çok daha kaliteli jantlar alınabilir. Toyota'nın aksesuardaki uçuk fiyatlarını anlamakta zorluk çekiyorum. "Almayın kardeşim" diyorlar resmen. Ben de o nedenle kapakla idare ediyorum. Gittiği yere kadar :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Nisan 13, 2011, 10:36:10 »
Günal abi servisler bu konuda sömürücü bir yapıya sahip tamamen zıvanadan çıkmış durumdalar , hiçmi dışarıdaki fiyatlardan haberleri yok, bizi koyunmu sanıyorlar acaba, yetkili servislere yada orjinal parçaya muhtaçmıyız sanıyorlar acaba ?  dışarda orjinal parça ile aynı kalitede yedek parçalar mevcut , bunların farkında değillermi acaba ? bizim insanımızdamı at gözlüğü var yoksa servislerdemi at gözlüğü var anlıyamadım doğrusu   :wacko:  :wacko:  :wacko:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #12 : Nisan 13, 2011, 10:47:15 »
 benim anlamadığım demek bu paralara alan varki servisler bu fiyatı çekiyor... çok ilginç alt tarafı jant 4.800 tl verilirmi...  en iyisi piyasayı araştırmak çok daha uyguna ne jantlar bulunur fakat işte bizim kasa corollara pek jant gitmiyor...   bu arada mesut arkadaşım jantlarına bayıldım çok güzel yakışmış aracına,kazasız belasız kullan kardeşim...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #13 : Nisan 13, 2011, 10:50:17 »
ayrıca şunuda belirtiyim 4.800 elegant jantına verecğime 5 aylık aracı satar gider elegant modelini alırım... servislerdeki mantığı anlamak zor...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #14 : Nisan 13, 2011, 22:43:47 »
ayrıca şunuda belirtiyim 4.800 elegant jantına verecğime 5 aylık aracı satar gider elegant modelini alırım... servislerdeki mantığı anlamak zor...
Abi onlar da bunu istiyor zaten.Ben daha 15 gün oldu olmadı.Tanesine 1300 dediler..Millet şunu düşünüyor;aracı alırken o kadar fark verip elegant alacağıma ,comfort extra alırım sonra da 1000 liraya elegant jantı alırım olur biter diyor..İşte bunu engellemek için tek janta 1300 diyorlar..Yaptıkları çirkin ve ayıp bir durum..Bunları servise de yüzlerine söyledim.Her geçen gün sizden soğuyorum,babam hatrına Toyota aldım bir dahaki Toyota olmayacak dedim..Yani ben arabayı alırken Elegant alacak param yoktu ama 1 yıl sonra param oldu ve Elegant jantı almak istiyorum,buna hakkım yok mu?Bu mu müşteri memnuniyeti.?Corolla kasa değişince şu an tanesine 1300 dedikleri jantın dördüne 1100 diyecekler..
Benim Hocam Toyota gibi adam!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Toyota Club Türkiye
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: '13
  • 34 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Nisan 13, 2011, 22:51:09 »
Corolla kasa değişince şu an tanesine 1300 dedikleri jantın dördüne 1100 diyecekler..

Kesinlikle katılıyorum.