0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar aracım 2006 1.6 elegant avensis en son 40000 bakımında bujiler değiştikten sonra şehir içi ful depo ile 600 km yapıyordum dün edirneye gidip geldim ful depo ile 550 km yaptım hız limitim ortalama olarak 150 şehiriçi 600 yapıyor uzun yolda 550 anormal bir duırum değilmi
550 km yolu ortalama 150km hızla gidip geldiysenız depoyu bitirmeniz anormal değildir.
330 km yapmıştım abi yarım depo yakmadı, giderken depoyu fullemiştim geldiğimdede fulledim ama ne kadardı hatırlamıyorum.aracı ilk aldığımda bakımsız hali ile (aldığım abi sadece polen filtresini değiştirmiş) boludan istanbula geldim köprü trafiğine takılmamak için süratim yine yüksekti, araca bindiğimde range değeri 0km gösteriyordu, 100 liralık benzin aldım ve çıktım yola, istanbula geldiğimde ışık yanmamıştı. (bolu-istanbul 262km diyor googleda) o zamanlarda benzin 4 lira olmamıştı ama, lt bazında hatırlamıyorum aracın düğmelerini daha kurcalamamıştım
tüketim değerlerini Litre olarak yazarsak en doğru karşılaştırma o şekilde yapılabilir bence.. 150 km ortalama hızla 550 km yol gitmişsiniz bence anormal değil.. o hızla yüksek devirde çalışmıştır haliyle motor.. yani kaç km olmasını bekleyebiliriz ki.. yani bana değerler pek anormal gelmedi açıkçası..bir de bu kadar hız iyi değil Sabahattin Allah muhafaza selamlar arkadaşım
Sefa senin aracın 2.0 motor yüksek hızda daha az yakması çok normal değilmibirde sen kariyenin orda oturuosun sana çok yakın oturuorm bende nişancada fevzipaşanın üstünde bi tanışsak çok iyi olur aslında avensis 2.0 triptonik almamakla hatamı ettim die çok merak ediyorum
normal ben bu kasayı 1.6 taşımaz diye düşündüm hep o yüzden sordum bende nişancada oturuyorum kariyenin orda oturmuyorum ki sen nişancanın neresindesin?