Gönderen Konu: Tavan Aydınlatması ve Teyp sigortaları  (Okunma sayısı 7499 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
Tavan Aydınlatması ve Teyp sigortaları
« : Nisan 11, 2011, 13:31:47 »
     Arkadaşlar öncelikle çok güzel ve faydalı bir site kurduğunuz için site kurucularına ve paylaşımlarla siteyi zenginleştiren üyelere çok çok teşekkür ederim. benim sorunum dün yani pazar günü abimin 93 model corollasına tavan aydınlatması olarak led bağlayalım diye indik arabanın yanına bu arada da teybi de açtık ki neşemiz yerine gelsin ama oda ne benim sakarlığım :) ledi bağlarken kablonun ucunu diğer kutba değdirince lamba da teyp te sustu ve bir daha çalışmadı büyük ihtimal sigorta attı diye düşündük şoför yanındaki sigortaların tümünü değiştirdik benim arabadaki yedek sigortalarla ama yine çalıştıramadık bana yardımcı olabilirseniz memnun olurum tavan lambası ve teyp neden susar ve nasıl eski haline getirebilirim. Şildiden teşekkür ederim.

Toyota Club Türkiye

Tavan Aydınlatması ve Teyp sigortaları
« : Nisan 11, 2011, 13:31:47 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: Tavan Aydınlatması ve Teyp sigortaları
« Yanıtla #1 : Nisan 12, 2011, 02:13:42 »
geçmiş olsun, benim de başıma aynı şey geldi, arabanın göstergeler bile sustu. 7,5 A bi sigorta arabayı perte çıkardı neredeyse. neyse direksiyonun altında patlak sigorta yoksa kaputun altına bakın. yanlış hatırlamıyorsam "dome" sigortası olması lazım. kolay gelsin...
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 288000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Nisan 12, 2011, 09:41:32 »
kardeş geçmiş olsun bende alarm kablosunu yapayım derken aynı şeyi yapmıştım tavan lambası ve teyp pasif hale geliyor .kaputu aç
hava filitresinin hemen üstünde isgorta ve role kutusu var orada yanlış hatırlamıyorsam 20A sigortalardan bir atıyor ben 3-5 de yedek alıp arabaya koydum insanın başına gelince ögreniyor .Sigortayı gözle degil avometre ile kontrol etmeni tavsiye ederim veya tek tek degiştirerek deneyecen başka yolu yok .sorunu başka yerde arama oradaki sigortardan bir tanesi .
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #3 : Nisan 12, 2011, 12:38:06 »
      Arkadaşlar ilgi ve alakanıza çok ama çok teşekkür ederim. en kısa zamanda sorunu halledeceğim sayenizde. Benim kendimin Renault 9 arabam var sigorta kutusu sabit tek bir yerde olduğu için en ufak bir sorunda içerden olayı hallediyoruz ama toyota da zannedersem 2 yada 3 yere ayrılmış durum onu gösteriyor. Neyse uzun lafın kısası tekrar teşekkür eder saygılar sunarım. :: :D)