0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
buarada özcan bey profil resminizdeki umarım araç sizin değil. kanun maddesi 30/1-B görüşü engeleyecek veya bir kaza halinde içinkedileri için tehlikeli olabilecek süs, eşya, aksesuar kullanmak kesinlikle yasaktır. idari para cezası trafik polisi ve diğer yetkililer uygular 140.00 tl, peşin ödemeler 105.00 tl ceza puanı 20, tekrarı halinde araç trafikten men edilir.
uyarılarınız ve verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim sağolun... şu da varki toyota servisine sorduğum zaman bu şekilde yanıt verdiler : acaba orjinal toyota xenonları kaçlık dediğim de 5000 binlik dediler. ozaman burada bir yanlışlık var ya siz yanlış biliyorsunuz ya da toyota servisi kullandığı parçayı tanımıyor ve bilgi sahibi değil.
tepe lambaları baya tanıdık banada polislerden değil çalıştığım kurumdan ve babamın makanıman dolayı... abi şu da varki hepimiz bazı şeyleri bilerek yaptırıyoruz. senin şahsi normal otomobilin olsa sende buna benzer aksesuarlar taktırmak illaki içinde istek oluşacaktır. hayat ince laf atmalarla ve güzel hoş sohbet tartışmalarla daha güzel
allah kaza bela vermesin abi maşallah...