Gönderen Konu: eski kasa corolla  (Okunma sayısı 2420 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
eski kasa corolla
« : Nisan 11, 2011, 04:31:08 »
   Merhaba arkadaşlar 97 model gümüş gri renkli eski kasa toyotam var koltukları baya yıpranmış diyorum ki; deri koltuk kılıfı yaptırayım ve  kapı iç döşemelerini de değiştireyim uyum olması acısından .Hangi renk deri  güzel olur mu ?  bu konudaki önerileriniz.

Toyota Club Türkiye

eski kasa corolla
« : Nisan 11, 2011, 04:31:08 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
Ynt: eski kasa corolla
« Yanıtla #1 : Nisan 11, 2011, 07:44:55 »
  İyi bir deri kaplama gerçekten oldukça maliyetlidir. Ne derisi olduğu ve kaç desi deri gideceği önemlidir. Ayrıca deri koltuk olunca ben iyi bir iklimlendirme sisteminin olması gerektiğini düşünürüm araçta. Özellikle yazın araca ilk binişler sorun olabilir.
 Ren Gümüş Gri ise onun koyu tonları denenebilir. Yine de aracın üzerinde deneyerek görmek en iyisi olur. Sonuçta uyum ve ferahlık gerçekten önemlidir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Nisan 11, 2011, 08:12:17 »
Tabi bu iş zevk işidir . Renkler ve zevkler tartışılmaz ama ben deriye sıcak bakmıyorum ...O yüzden Gli gibi kadife kumaş bulursan güzel hoş birşey onu kaplattırabilirsin... Kadife cok hoş oluyor :)
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Toyotasız, Araçsız, Yaya :)
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Nisan 11, 2011, 08:46:30 »
Corolla'yı Corolla yapan unsurlardan biride koltuk döşemesinin rengi, kadifesi :) İyi bir döşemecide artık rahatça aynı desen kumaş bulunabiliyor ne kadar kopyasıda olsa... Zevk ve renkler kişiseldir fakat aracımda deri olayını sevmiyorum. Hakan abinin dediği gibi araçta iyi bir iklimlendirme yoksa, deri koltuklar kabus olabilir. O yüzden eski kasa corolla'yı bırakın orjinal kalsın :)