Gönderen Konu: Tampon düşmanları..  (Okunma sayısı 4633 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris 1.4 D-4D comfort extra MM
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • 6 kere teşekkür edildi
Ynt: Tampon düşmanları..
« Yanıtla #20 : Nisan 11, 2011, 23:17:35 »
Bu konuda düşünmedim değil ama, kısa sürede sonuca ulaşabileceğimi sanmıyorum. Bu durum ailemize huzursuzluktan başka bir şey vermez ama belediyeye şikayet edip benim başıma gelenin başkasının başına gelmemesi için şikayette bulunabilirim.
Arabanın bu haline gelince,4 aylık aracımın bu halde durması inanın benide hiç mutlu etmiyor.
Bu gün servis ile görüştüm, kaskom sadece toyota yetkili servislerinde geçerli olduğundan (özellikle bunun için yaptırmıştım oysaki) buraya gelirseniz sizin de dediğini gibi hasar raporu yazıp gelecek sene hak edeceğiniz hasarsızlık indiriminizden vazgeçmeniz gerekmektedir dediler. Diğer bir alternatif olarak paramla onarım yaptırıp kasko indirimini koruyabileceğimi söylediler. Ben şimdilik bu hasarsızlık indirimi hakkımın saklı kalıp bu şekilde kalması kararını verdim. Olurda bir gün canımı çok sıkarsa indirimden vazgeçip  yeni bir tampon taktırırım. Umarım kimsenin başına böyle bişi gelmez.

Güven bey  yeni aracını nın tamponunu kaskodan değiştir ,hasarsızlık indirimi + yıllık zam artışı derken çok az bir fark çıkar ama arabandan soğumassın gönül rahatlıyla kullanırsın .ben öyle yapardım sıfır aracımı niye hasarlı kullanayımki???

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Nisan 11, 2011, 23:17:35 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2007 Auris 1.6 Elegant - 5 İleri Mekanik
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 131000
  • Model Yılı: '07
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Nisan 12, 2011, 01:04:37 »
Ben de bir iki kez bu tip park demirlerine tamponu vurmuşumdur, hakikaten usta şoförlükle alakası yok. Maalesef boyları çok kısa olduklarından gözükmüyorlar ve sadece gürültüsünü işitiyorsunuz. Geçmiş olsun, hele ki İstanbul gibi şehirde park sorunu yüzünden olan bu demirlere çarpmak her sürücünün başına geliyor. Kaskonun teminatına göre indirimi bozmayabilir ama şayet bozuyorsa size Atatürk Sanayi'de bir kaportacı önerebilirim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • TRAFİĞE SAYGI = İNSANA SAYGI
    • www.mildan.net
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: '12
  • 45 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Nisan 12, 2011, 08:43:02 »
Güven Bey, şayet kullandığınız kasko poliçesinde mini hasar yoksa, bence Mesut'un dediği gibi ısı tabancası yöntemini kullanarak düzelttirebilirsiniz, kaskonuzun süresi bitince de mini hasarı olan bir kaskaoya hasarsızlık indiriminzle geçersiniz mini hasardan tamponu yaptırısınız. 
Trafik kuralları ve tabelalar İNSANLAR içindir, HAYVANLAR zaten ne tabeladan anlar ne de kuraldan...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 288000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Nisan 12, 2011, 09:36:47 »
geçmiş olsun herkesin başına gelebilecek birşey .Lastik çekiş ile düzeltilebilir gibi havası var bende geri yanaşırken köşeyi çarpmıştım tamponu söküp lastik çekiç ile geri yerine getirdiler .Benimkine bakarak sizinkinde hiçbirşey yok .cuzi bir miktara bu işi yaptıracagınızı tahmin ediyorum
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Nisan 12, 2011, 12:19:07 »
oto king vakumla çekip düzeltiyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: -
  • 26 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Nisan 13, 2011, 21:03:52 »
Kemal abi poz budur vallahi :)
VW Golf 7 1.4 TSI Highline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Nisan 14, 2011, 09:59:41 »
Birkaç haftadır benim aracın da tüm tampon köşelerinde sürtünmeler baş göstermeye başladı. Ön sağda vardı, şimdi baktım arka solda var. Kapılarını açarken vuranlar olduğu için apartman önüne park etmez yol kenarına koyardım, şimdi de bu çıktı. En iyisi götürüp uzak pek kimsenin olmadığı bir yerlere bırakayım :)
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler