0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yüksek okul elektrik mezumuyum ama tüpraş izmir rafinerisinde(ALİAĞA'da) saha operatörüyüm.(iş makinası değil,saha da rafineri ile ilgili operasyonlar yapıyoruz.).kimseye yarayan birşey değil ama bigün lazım olursak elimizden geleni yaparız.selam [/quote] bizi yakıtlar konusunda hangisi iyi nedir ne oluyor nerden geliyor biraz bilgilendirirmisiniz...
Cidden lpg takılıpta tam randımanlı çalışna toyota görmedim sizin arabanızın motor loğu döküm demir ,silindir kapağı alüminyum alaşım üzerindeki enjensiyon sistemi iptal edilip(veya elektriği ile oynayınca) lpg sistemi her şeyi alt üst ediyor Çok memnun olan varmı bilmem(yakıt tüketimi haricinde) unu için ayrı konu açmak gerek [/quote]leventcim japonlar veya toyota ister kabul etsin isterse etmesin ben taktırdım oluyor,arabada itiraz etmiyor.az yaksın da.benim derdim tasam bu.toyota da zaten arıza yapmıyor.kardeşim benzin 3200 lira civarında nasıl binelimbenzinle.rafineri çıkışıda 0,8 ytl civarında üstelik.imkanım olsa bende cayı cayır benzin yakardım.kader utansın.selam
bizi yakıtlar konusunda hangisi iyi nedir ne oluyor nerden geliyor biraz bilgilendirirmisiniz...[/quote]hakan cım soruna şöyle cevap verebilirim.bizim 4 rafineriye yurt dışından ortadoğunun her tarafından ham petrol geliyor.rafineriler bunları rafine edip,damıtıp,standartlara uygun hale getirip piyasaya sunuyor.kaçak gelen yakıtlar haricinde hiç bir şirketin yakıtları arasında fark yok.hepsi aynı.ama tabi istasyon deposuna iyi bakan,temizleyen işini daha iyi takip edenler var.onlarda zaten bu işin devleri.şimdi bizi ilgilendiren 95 ve 97 oktan benzinki arasında sadece 2 oktan(vuruntu sayısıdır) fark var ve hiç bir faydası,birbirinden farkı yok.hadi diyelim olsa bile yaklaşık %2 lik bir vuruntu farkını insan hissedemez.diğer kısım dizel yakıtta ise tüm dünyada standartlar belli ve herkes motorinin kükürtünü gidermeye çalışıyor.biz tüpraş rafinerisi olarak bu konuda şerefsiz avrupadan bayağı öndeyiz.çatır çatır avrupaya benzin ve dizel satıyoruz.ama ötv siz satılıyor.neyse lafı uzattım.motorinde 2 çeşit ya normal ve europa diye.artık ikisininde farkı yine kalmadı çünki kükürt artık ikisinde de çook düşük ve kükürt eksikliğinden ileri gelen yağlamayı sağlamak için gerekli katkı maddeleri üretim esnasında her iki çeşit motorinede veriliyooooor.farklı diye yutturulması pazarlama oyunuuuuu.lpg de de firmaların hepsi aynı gazı satıyor.sadece aygaz biraz fazla bütan ekliyor.sonuç değişmez çünki fiyatı yüksek onunda.ben en ucuz gaz olarak akpetten alıyorum.bir firmada pompada lpg 1,750 iken diğerinde 1,640 ytl.bu reklam sayılmaz heralde akpetle alakam yok.selam .çook yazdım yoruldum be.bide serde acemilik varya.
Cidden lpg takılıpta tam randımanlı çalışna toyota görmedim sizin arabanızın motor loğu döküm demir ,silindir kapağı alüminyum alaşım üzerindeki enjensiyon sistemi iptal edilip(veya elektriği ile oynayınca) lpg sistemi her şeyi alt üst ediyor Çok memnun olan varmı bilmem(yakıt tüketimi haricinde) unu için ayrı konu açmak gerek [/quote]evet arkadaşım haklısın aracınızı eğer anlıyorsanız tam dinleyin ve teklemeyi hissedin birde araç rolantide iken far yada herhangi bir elektrik ile ilgili bir şey açın ve arabanın rolantide nasıl teklediğini görün
şişli end meslek lisesinde ttep(toyota teknik egitim programı) ögrencisiyim..aynı zamanda toyota Nataş'da stajerim...[/quote]bahattın kardesım sen madem toyoyayla ilgılisın su bizım arabaların yakıt deposundakı sorunlardan haberın vardır nasıl oluyor bılgın varmı 2008 coralla dızel[quote=Adil ULUTAŞ]Toyota plaza Toyan da Satış danışmanıyım.[/quote]adil yenı bır gelıstırme varmı bılgı verırsen sevınırımbey kardesım merhaba bızım bu 2008 colla dızel aracın yakıt deposundan gelen sesle ılgılı
Ben yazmamışım daha yahu Ankara-Bilgisayar Programcısıyım Hacettepe ar-ge deyim.