0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bende işletme mezunuyum özel sektörde çalışıyorum bu da demek oluyorki toyota hedef kitle olarak eğitim düzeyi yüksek kesime hitap ediyor diyebilirmiyiz?[/quote] diyemeyizzz
bende işletme mezunuyum özel sektörde çalışıyorum bu da demek oluyorki toyota hedef kitle olarak eğitim düzeyi yüksek kesime hitap ediyor diyebilirmiyiz?[/quote]Kesinlikle diyebiliriz. Sağlamlığıyla özelikle taşrada kuş serisi ve eski model Renaultlar kadar popüler olan AE102 ve daha eski kasaları saymazsak, Toyota'nın ve Japon otomobili sahiplerinin eğitim/kültür seviyeleri satışı yaygın olan diğer markalara kıyasla oldukça yüksektir. Ben bunu uzun yıllardır gözlemlediğim için rahatlıkla söyleyebiliyorum. Özellikle, otomobili prestij ve statü simgesi olarak gören kullanıcıların Toyota'ya fazla rağbet gösterdikleri söylenemez. Otomobili öncelikle bir ihtiyaç olarak gören ve sorunsuzluğu ön planda tutan kullanıcılar genelde tercih ediyorlar Toyota ve Honda'yı. Bu tercihi yapabilmek için ise belli bir olgunluğa ve kültür seviyesine ulaşmış olmak gerekiyor. Tabi ki istisnalar olabilir ama bu söylediklerimin Toyota kullanıclarının büyük bir kısmı için geçerli olduğunu düşünüyorum.
Gıda hammadde sektöründe lojistik müdürüyüm.[/quote]KAÇ TANE PERSONELİNİZ VAR ACABA MÜDÜR BEYMERHABALAR BEN ÖZEL Bİ BANKADA OTO FİLOSU SORUMLUSUYUM