0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2001 mezuniyet 2001-2004 konyada matematik ögretmeni 2004 meb den istifa:)2004-2012 dershaneler artı üniversite doktora devam ve 2012 nihayet yrd.doç.doktor sıfatı tüm ailecek bu yeni sıfata sevinsekte aileden tek sevinmeyen babannem oldu.''bu yastan sonra niye doktor oldun mesleğin ıyıydi ögretmen olarak kalsaydın'' diyor .tıp doktoru oldu sanıyor
Süpersiniz Zeki hocam, insan istediğinin peşinden gitmeli.. Eminim çok sıkıntılı ve bitmek bilmeyen bir süreç olmuştur ama sonunda yrd.doç. ünvanını elde etmişsiniz. Darısı doçentliğe artık.. Pek tabii bana da, henüz yüksek lisans öğrencisiyim ama.. Nasip
Bu konunun en renkli siması benim1) İngilizce öğretmenliği [devlet lisesi(süper lise)]2) dersane ve özel ders (kaçak)3) Müzisyenlik4)folklör eğitmenliği ve festivaller5) Turist Rehberliği (kaçak)Ne iş olsa yaparım abi durumu
size komik gelebilir ama bakkalcı torunuyum ve iş bana kaldı yorgun bakkala devam (15 yıldır aynı iş).
tasarımcı grafiker. şükürler olsun çok sevdiğim işimi zevkle yapıyorum
konuyu gördüm hoşuma gitti. daha önce buraya ya da benzer konuya da yazmış olabilirim ama konu devam etsin güncel olsun diye yazmak istedim.endüstri müh. olup bilişim sektörün de çalışmaktayım.