0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
toyotaclubtr de çalışıyorum pozisyonum efsane toyotacı ... ayrıca ana sayfadaki otomobil dünyasından haberler kısmında şefim ... diye yazabilirsin... şekerimmm
işşsiz yaz sercanım. 24 senelik hayatımın 16 senesini okulda geçirdim yinede işsizim yazıcam bende bir ara şansımı denedim özel sektörde olmadı kpss ye hazırlanıcam seneye bende, şimdilikte babamla birlikte yedek parça ticaretine devam
Gazetenin tasarımına ve kalitesine çok büyük önem veriliyor abi.Her sene yapılan tasarım günleriyle de daha da geliştirilmeye çalışılıyor.Kısacası gazeteyi eline alan herkesin göz zevkine hitap etmek için uğraşılıyor.
Avrupa'da bağımsız bir kuruluş Zaman'i bu konuda da ödüllendirmişti.Sadece ana gazete degil haftasonu ekleride aynı titizlikle hazırlanıyor.Pazar eklerinde hiç okumam deseniz en az 3-5 konu okursunuz.Editorler konu seciminde başarılı. Sevkiyat ile ilgili nasil bir isten sorumlusunuz?Gazete dağıtımı,gelen giden araçlar... Bu gibi islerimi kontrol ediyorsunuz?
Sevkiyat ile ilgili nasil bir isten sorumlusunuz?
Bildigin bisikletli gazete dagiticisi iste Oguz kardesim affina siginarak yazdim
Evet abi IFRA diye bir ödül ki hergün her basılan gazetenin IFRA ölçümleri yapılıyor ve kuruluşa gönderiliyor,onlarda bu ölçümlere göre gazeteler arasından ödül veriyorlar.Gazetenin Marmara bölgesi içinde gideceği yere göre etiketlenip paketlenmesi,araçlara yüklenmesi,hat saatlerine göre araçların ayarlanması vs işler abi.
Ben de bingöl de ingilizce öğretmeniyim. Hani şu çalışmadığı halde para aldığı söylenen, itibarı olmayan meslek var ya hani, işte o.
Siz de bizdensiniz hocam
memnun oldum
ısparta'da üniversite öğrencisiyim. Geçmişte elektrikçide tarımda markette vb çok çıraklık yaptım. Şimdi de yapmaya hevesleniyorum ama üşeniyorum. İyice uyuşuk oldum. Yazları 1-2 günlük elemana sıkışırsanız yardımcı olurum.
tarımdan kastınız çiftçilikse üşenmeyin bence çok zevkli ben hala yapıyorum... yaz aylarında o buğdayın sararmaya dönmesi ve bir umutla beklemek kadar güzel bir duygu yok ...
hocam meslektaşız, yalnız bize çalışmıyorsunuz demiyorlar, kolejde en fazla bizim branş çalışıyor [/quoteDoğru diyorlar, çalışmıyoruz. yatakhanelerimiz var okullarda uyuyoruz derslerde. Sonra eve gidince programlar sayesinde yazılı sözlü notları ve soruları hazırlanıyor. Hatta ahlakı, insanlığı vatan millet sevgisini falan da öğretmiyoruz. Benim anlamadığım şu mademki önemsiziz ve çalışmadan para alıyoruz eğitim şart mı? kapatsın okulları. Aman neyse, toyota.club da anlattığım şeylre bak.