Gönderen Konu: Yeni Kasa Avensis Dvd Nav. Bilgi.  (Okunma sayısı 2140 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
Yeni Kasa Avensis Dvd Nav. Bilgi.
« : Nisan 09, 2011, 12:48:37 »
 arkadaslar yenı kasa avensısım var ve dvd. taktırmak ıstıyorum bu ısten anlıyorum fakat avensıs yenı bır arac bunun ıcın bır kac sorum var

bu servıste takılan nav. dvd cıhazı ve geri gorus cam. için cok faiş fıyat ıstıyorlar 4000 cıvarı yanlız bu cıhaz artı olarak hdd li(harddisk)

bu cıhazın aynısından bulmamız mumkunmu servıs harıcı ve toyota corolla yenı kasa nav. cıhazları avensisle uyumlumudur

ve bır ılan buldum ılandakı cıhaz versonun orjınal dvd. cıhazı oldugu yazıyor fakat resımlerdekı avensıs nav.  aynı cıhaz alsam uyum saglarmı

Toyota Club Türkiye

Yeni Kasa Avensis Dvd Nav. Bilgi.
« : Nisan 09, 2011, 12:48:37 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Ynt: Yeni Kasa Avensis Dvd Nav. Bilgi.
« Yanıtla #1 : Nisan 09, 2011, 12:51:40 »
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araclari-toyota-avensis-verso-navigasyon/detay?

cıhaz bu arkadaslar  netteki avensıs full donanım pakettekı teyp bu daha degısık teypler de var uyumlu ama

onların cd gırısı ustunde bu cıhazda ıse orjınaldekı gıbı ekranın altında ve sd ve usb gırısı yok

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #2 : Nisan 14, 2011, 21:55:09 »
nasıl bı paylasım sıtesı burası arkadaslar tanısma bolumune admızı yazdık genel sorular sorduk ılgılı alanlara dendı ılgılı alana yazdık onada bır bılgısı olan yokmu yenı avensıs alıpta dvd nav. sistemi taktıran yokmu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Nisan 14, 2011, 23:46:37 »
benim olura söz yazarım bukadar sitem etme diye yazdım bir iki cümle
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Verso
  • Kilometre: 5600
  • Model Yılı: '17
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Nisan 15, 2011, 22:43:05 »
ben avensisimi sattım.yurtdışından dvd'li navigasyon sipariş etmiştim.gelirse işime yaramıyacak.gelince hakkında burada yazar, bilgilendiririm.bu arada avensisin tanıtım kitapçığını verdim ve burdakinin aynısı olsun dedim.ordakinin aynısını bulduk dediler.gelince göreceğiz öylemi.
2017 platinyum Verso premium.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 149000
  • Model Yılı: '09
  • 341 kere teşekkür etti
  • 233 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Nisan 16, 2011, 11:38:57 »
nasıl bı paylasım sıtesı burası arkadaslar tanısma bolumune admızı yazdık genel sorular sorduk ılgılı alanlara dendı ılgılı alana yazdık onada bır bılgısı olan yokmu yenı avensıs alıpta dvd nav. sistemi taktıran yokmu

Resul bey öncelikle hoş geldiniz. Burada belki de bir çok yerde bulamayacağınız dostluğu ve arkadaşlığı ve elbette yardımı bulacaksınız. Ama siz yazdığınız anda herkes hazır beklemiyor. Anlıyorum ki siz acelecisiniz ama buradaki site müdavimleri işleri güçleri olan kişiler ve ilk siteye girdiklerinde bilgileri varsa mutlaka paylaşırlar. Aracınız hayırlı olsun.
2009, Lacivert, Jeep Cherokee 2.8 CRD Limited, A/T, C/C,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #6 : Nisan 19, 2011, 20:14:57 »
 tesekkur edıyorum ama ben hata yaptıgım da ıkı saate uyarılıyorsam forumda ıhtıyacım oldugunda da en azından 3 gun ıcın de cevaplanmasını beklerdım sıtemım bundan forum kulanmamıs yada ınsanların tek ısının burası olmadıgınıda bılıyorum degerlı kardesım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #7 : Nisan 19, 2011, 20:15:58 »
ben avensisimi sattım.yurtdışından dvd'li navigasyon sipariş etmiştim.gelirse işime yaramıyacak.gelince hakkında burada yazar, bilgilendiririm.bu arada avensisin tanıtım kitapçığını verdim ve burdakinin aynısı olsun dedim.ordakinin aynısını bulduk dediler.gelince göreceğiz öylemi.

elinize geldıgınde urunu alabılırım usta ben

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 341 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Nisan 24, 2011, 11:14:50 »
Resul bey
Üç saat içerisinde uyarıldığını söylemişsin. Bu site yönetiminin ne kadar hassas çalıştığını gösterir. Ama senin yardım istediğin konuda herkes bir sorun yaşamış ve hazı beklemiyor olabilirler. Biraz sabırlı olunca bir üyenin sana cevap yazdığını gördün.
Mutlaka ki internet ortamında bir çok siteden veya forumdan tecrüben vardır ama daha önce de dediğim gibi burası farklı bir forum sitesi. "Değerli kardeşim."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #9 : Nisan 25, 2011, 13:08:42 »
sayın seyıt bey

bır yasadıgım bır sorun degıl kı ınsallarda yasayıp paylassın  sadece soru sordum 155 kısı bakıp ıkı kısı cevap verıyor oda yıne yardım olma konusunda degıl dıkkatını buraya yogunlastır bız bır aıleyız dıyorsan da aılede kucuk hata yapar buyuk bunu yadırgamz ama sızsınız ;) anlayana tesekkur edıyorum aydınattıgınız ıcınde degerlı seyıt arkadas

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 341 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Nisan 26, 2011, 00:52:00 »
Benim dikkat çekmek istediğim husus senin yaşının iki katından bir fazla yaşta olmam. Sen böyle hitap etmeye devam edersen muhtemelen pek de yardım göremezsin. Küçük hata yapar ve büyük de affeder ve yardım eder. Ama küçük saygı sınırlarını aşmaz ise. Saygılar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #11 : Nisan 26, 2011, 11:37:48 »
herkeze saygım var benım ve dogrular orada hala konu sapıyor seyit bey