0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aslında arabanın ilk tasarımı daha modernize bir halde onu foruma adapte edemedim, çok daha şık çok daha keskin hatları vardı. Geliştirme aşamasında mühendisler, özellikle Rus ve Arap müşterilerin söylediklerine gitmişler. Aracın genel karakterinin, sağlamlık ve güç simgesinin pek dışına çıkılmamasını istemişler. Bu bağlamda böyle gelişmiş. Birde meraklıları için benzinli modelde CRAWL denen bir sistem var, İngilizce ' emeklemek ' anlamında. Arazi şartlarına göre hızınızı 1, 3 , 5 km ayarlıyorsunuz ve sadece direksiyona adapte oluyorsunuz. Yokuş aşağı Yokuş yukarı arazinin ne olduğu farketmeden dag kaya bataklık, kendi kedine ilerleye biliyor, batsa bile ordan çıkabiliyor. Kullandım ve denedim çok dehşet bişey.[/quote]adil bey toyanda mı çalışıyorsunuz.
adil bey toyanda mı çalışıyorsunuz.[/quote]Evet doğrudur.
Evet doğrudur.[/quote]tabi ya unutmuşum adil abi.en son bilkentte bowling turnuvasındaydık.o zamanlar bende akota da aktif satışdaydım. iyi çalışmalar.
evet mükemmel.şu an bursa auto show fuarı var.ben dün bizzat inceledim kralı.manken hatun da dedi verelim size beyefendi bitanesadece 220.000 ytl cik dedi.[/quote]220.000 YTL ANAN GÜZEL Mİ DESEYYDİN