0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kelvin kaç? xenon hakkında çok bilgim yok sadece teorik olarak bağlamasını biliyorum.bağlantıları doğru yaptığından eminmisin.
Aykut hocam xenon na kafayı takmış durumundasın
alacağım kesin ancak karar vermiş değilim ya mtec ya philips olacak.çok para bağlamıyayım mtec silver serisi 6000k alayım geçeyim diyorum bir yandan da olmuşken daha iyisi olsun verip 360 tl philips alayım diyorum.
kesinlikle philips alderim Ben eski aracım yarise 500tl verip cylon marka xenon almıştım aracı satarken hiç bir işime yaramadı satamadım öylesine gitti ,demek istediğim şu aracın üstündeki orijinal farlar mercekli kaliteli far sistemi var beyaz olmuş sarı olmuş hiç bir önemi yok ,boşa masraf diye düşünüyorum ama imkan meselesi tabiki ,,,,,,
Aykut abi halen kararsızmısın ya .Sana tavsiyem öyle çok para verme mtec silver serisi tak ardından far ayarı yapan biryerde far ayarını yaptır üstünede bir çay iç ondan sonrası aracını zevkle kullanabilirsin .
sanırım öyle de olacak.dediğim gibi bir arkadaşın tanıdığı toptancıdan fiyat almasını bekliyorum.ona göre karar vericem.zaten mtec i daha evvelki konuşmalarımızdaki tavsiyelerin üzerine düşünüyorum.
İyi akşamlar arkadaşlar abilerbugun xenon aldım mtec eve geldim bağladım çalışmıyor tık yok nedendir acaba kafayı taktım zaten ostimden aldım evde uzak ne yapmalıyım...
bugün başka bir yerden aldığım fiyatlar ancak bunları pek düşünmüyorum.(d.c marka 85 tl ,motorlu 145 tl monza marka ,100 tl motorlu 150 tl space marka var, 100 tl motorlu 150 tl notto marka var)mesajı aynen yapıştırdım,marka ve fiyatlara ne diyorsun?ayrıca motorlu diye kasdettiği nedir?tavsiyeni dinleyip muhakkak far ayarı yaptırıcam,teşekkürederim.
Aykut abi motorlu dediği büyük ihtimal H4 onlar diğerlerine göre biraz pahalı oluyor senin araca onlar olmaz onlar h4 ampul kullanan araçlar için marka olarakta sadece monzayı duydum ve kullanıcılarıda memnun eğer bunların arasında düşünecek olursan monzaya güvenebilirsin tabi mtech kadar dil ama ucuza mal edim diyorsan monzada iyidir yalnız daha öncede dedğim gibi alırken ampul tipinden emin ol yoksa aracına uymaz .
murat abi demek istediğin sağdakini sola mı takayım ama sol dakini düzgün bağlayınca calısıyor