Gönderen Konu: Navigasyon Radyo Anteni Girişi Makyajlı Kasalarda Değişmiş Yardım !  (Okunma sayısı 1732 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Merhabalar arkadaşlar.. Satın aldığım navigasyonumu taktırmak için bugün servise gittim. Navigasyon cihazının üzerinde bulunan radyo anten girişiyle arabanın üzerindeki soketin alakası yok. Çevirici bulmakta imkansız gibi çünkü model yeni üretildi. Kimi yerler kabloları keser irtibatlarız dediler güvenemedim. Daha doğrusu olacak bişey olsa servis buna yeltenirdi diye düşündüm. Ürünü makyajsız kasa corollası olan bi arkadaşa satmayı düşündüm ama kıyamıyorumda çok güzel bi alet. Bandırmada bunu takabilecek bi babayiğit bulamadım daha doğrusu ben yaparım sorunsuz çalışır diyebilecek.Sizlerin Bursa ya da İstanbulda bu işin piri olarak bildiginiz bi elektronikçi var mı ? Ya da daha pratik çözümleri olan? Bunu yapacak usta makyajlı kasaların orijinalinde bulunan USB\AUX soketinden bu navigasyona orijinalliği hiç bozmadan araç üzerindeki bu soketleri bağlayabilir mi ?

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
soketi sakın kestirmeyin. Ama ben illaha bunu taktıracam diyorsanız gerçekten işçilik yapan elektronikciler var sokete gelen kabloları soyarak yapıyor.. Demem o ki kabloları soydurmaya izin verebilirsiniz ama soketi kestirmeyin derim..
..Tüplü ve Öfkeli..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
teşekkür ederim bekir bey fikirleriniz için dediğiniz çok mantıklı..