0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Umut abi konu başlığına bakma ilk yazımdada göreceksin ki japon araçlarını ve hondayı kötülemediğimi göreceksin
)))))))))))))))Olsun, içeriğe bakmayıp sadece başlık okuyan çoğunluk milletimiz yanılabilir:))))))))(Gazete okurken bazen ben de öyle yapıp saçma sapan manalar çıkarıyorum) ))))
geçmiş olsun, ilk başta aracınızı paralı check up'a soksaydınız ondan sonra parça değiştirseydiniz keşke. şimdiki masraf nedir peki?
Allah razı olsun.Aklımıza gelmedi işte bu ders oldu Şuan ki masraf 630 tl
LPG sistemine baktır. Arada T bağlantı var LPG sisteminde onda sorun vardı, benim arkadaşta da hareret sorunu oldu, LPG sisteminden dolayıydı.
Önceki akşam ustayı gördüm selam vermedi çok üzüldüm Bugün teslim alıcağım bakalım ama hala aynı sorunla karşılaşacakmışım gibi hissediyorum.
En azından uzuner e verdin yetkili servis.Sorun çözülecek..!! Maliyet çıkardılar şunlar bunlar dediler. tamam-tamam. Gerisi bağlar mı?
Samet inşallah bir daha aynı sorunu yaşamazsın maalesef ustalar kendini geliştirmiyorlar o eskiden beri tanıdığımız çoğu usta bütün arabaları kuş serisi veya brodway gibi görmeye devam ediyor kara düzen çalışma deneme yanılma yöntemiyle iş götürüyorlar umarım bundan sonra honda konusunda uzmanlaşmış iyi bir ustaya rastlarsın bakıma gitme haricindede ihtiyaç dumazsın