0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Pişman oldum sanki Ahmedim ama iş işten geçti
samet geçmiş olsun. ama mutlaka servise uğra fiat uygun gelmesse en azından arızaya teşhis konmuş olur.ama ben derim ki istersen bi de lastik havalarına baktır...
boşver sağlık olsunAllah daha büyük pişmanlıklar verrmesin...gecenlerde bi kardeşime aldık 98 civic aldığı günden bikaç gün sonra o da hararet yükselme sorunuyla karşılaştı !
aynı sorunu bende yaşadım ama 2000 civic le yazın türkiye turuna çıktıığmda araba yokuş gördümü harret yükseliyor.Kayseri Honda'ya götürdüm.Arabanın termostatını değştirelim 3 gün sonra gelir dediler.Tamam dedik.Arkadaşın evinde ıstarahat ettik.Taktılar çıktım yola Çorum'a doğru 100 km sonra aynı sorun.Telefonla kayseri'yi aradım.Motor ustası silindir kapak contasının yanmış olabileceğinden bahsetti.Geir geriye arabayı dedi.Bende çok zor dedim.Sorunun contadan olmadığını ısrarla anlatmaya çalışım ama o usya ya! Sözümü dinlemedi.Çorum Honda'ya götürdüm.Onlarda silindir kapak contası dediler.Ben yine olamaz yanık olsa düz yoldada yapması gerekir dedim.O şekilde idare ederek denizli'ye döndüm.Denizli'de sanayide ustama götürdüğümde gevrek gevrek güldü.Sorunun :1-Radyatör2- Egsoz3- Siboplar aşırı gevşek yada sıkı dedi.Sonuç mu : Radyatörün peteklerinde yamulmalar olduğunu bununda sebebinin yıkamacının çok yakından tazyikli su tutmasının sebep olduğunu anladık.Radyatör suyunu temizledik.Tekrar antifiriz koyduk.Yaklaşık 8 aydır hiç bir sorun yok.Denizli-Antalya yolundaki Cankurtaran rampasını bilenler bilir.O yolda bile sıkıntı yok.Netice :Kayseri yada çorum'daki servise güvensem.Motor boşu boşuna açılacak.4 kişilik ailemle beraber 1 hafta oralarda rezil olmam da cabası.Sorun da çözülemeyecek.Bu konularda artık servise de güvenmeyeceğim.
Şuanda izmite gidiyorum inşallah sorunu bulurlar dua edin bana:)
Geçmiş olsun...Demek ki neymiş, sorun japonlarda veya hayat onda Honda da değil sanayideki sevgili ustadaymış:))))) Sağlık olsun...