0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
dünki buluşmamızda da söyledim gelen arkadaşlara ama bugünde burdan yazayım dedim. cumartesi günü allahtan bir mani çıkmazsa motorumu ** bg ** torka çıkartmayı planlıyorum. yıldız koymamın nedenide motor erkeğin arabasının namusu gibidir anlayışla karşılıyacağınızı umuyorum. ayrıyetten cumartesi günü çitf pistonlu fren caliperi ve delikli disk bakıcam. ayrıntılar bu hafta cumartesi günü
bence motoru fazla ellemyin aurislerin çekişi gayet iyi helede mesutbeyin dediği gibi ömrü kısalacaksa
abicim sen daha yeni araba kullanmaya başlamışsın belli ki bu zamana kadar kullandığın en yüksek torklu ve en yüksek beygirli aracın budur. bugün kullandığımız 132 bg ve 160 torkluk aurisimiz aslında hiç bir şey değil... gözümüze büyümesin boşuna .... markanın .... modeli 1.6 crdi 128 beygir 210 torkluk dizel aracı varken bizim 132 beygirli aracımız güçsüz kalıyor.arkadaşlar cumartesi günü 2 turbo ustasıyla görüştüm. gıyasettinle ve uğur ustayla aldığım bilgiler ;chip tunnig ve gaz kelebeği aurislerde beyinli olduğundan dolayı lpg sistemlerindeki gibi ikinci ayrı beyin tanıtılması yazılımıenjektörlerin değişimi ve pompanın değişimi seramik baskı balata headers ve egzost ekipmanlarıkat. iptali chipli olduğundan dolayı arıza bilgisi alınması beyinden performansı etkiliyecektir dendi. 60 beygir daha kuvvetlendirmek için motoru 10 binlira maliyet çıktı tanıdık abiler olmasına rağmen... kısacası atmosferik araç getir istediğin gibi yaparız dediler. ama ben aurisimi hızlı öfkeli istiyorum. bu durumda sadece binmek üzere devam edicez....
abi bak dörtnala gittik ya geçen, onun az bişey ilerisinde swap center var...şöyle bir bakmak için oraya götürelim senin aracı, eksozcuya götürdüğümüz gibi ne dersin abi?
hhahhahha benim aklıma niye gelmedi Bir ara alalım emre abiyi buluşma ayağına götürelim
Uyma Emre abi uyma kimseye devam egzostundan tatlı bir ses çıksın yeter yahu