0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
behlülün arabası da güzeldi....geçen fatmagüldeki kaza yapan hangi araçtı onu bilmiyorum...
olamaz yav benim bi arkadaşımın kullandığı şirket aracı astra essentia, temde giderken darbe almadan yan havayastığı patlamış
Helal sana Özcan, senden ne uçan ne de kaçan kurtuluyor valla
Ezel'i izliyorum dedim ama gülmek içinde Çocuklar Duymasın ve Yahşi Cazibe'yi izliyorum.Bu nedenle Behlül ve Fatmagül dizilerindeki arabalar hakkında pek bir bilgim yok Sefa bey,Opel İspanya'ya demek kötü olan Astra'ları gönderiyormuş Ya verdin bi "pek bir dikkatli Toyotacı" ünvanını,onuda iki gün sonra elimden aldın Ciğerim Dizilerde şu noktaya dşkkat ettinizmi hiç...Dizinin kahramanları yolda seyir halindeler.Biri bayan diğeri baymayan yani bay Mesela aracı kullananı kamera gösterdiğinde emniyet kemerleri bağlı,yolcuyu gösterdiğinde ise kemerler bağlı değil diğer bir ayrıntı ise atıyorum yine kamera sürücüyü gösterdiğinde arka fonda şehir trafiği varken aynı sohbet anında yolcu konuşmaya başladığındaysa arka fonda bağ-bahçe falan görünüyor
Özcan o filme bende takıldım ve uykusuz kaldım ama güzel bir filimdi farklı bakışlarda aynı olayı sanırım 4 kez gösterdiler.astra 2 araba arasından geçerken kaputu açılıyor sonraki sahnede hiçbirşey yokmuş gibi kapalı devam ediyor
Evet olayı 4 farklı şekilde göstermeleri zaten filmi en heyecanlı yapan ayrıntılardı.İyi polisin kötü polisi yakaladığı yerden sonrasını izleyemedim.Sanırım başkanı sağ salim kurtardı eski koruma polisi.Telefon gelince izleyemedim.Astra 2'nin kaputunun açılışını görmedim.BU arada siyah adam ve Anna'ya ne oldu Aydın?