0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kimin çöplüğü sandın burayı sen ? Bu ara gazım bitik yarım depo benzin var onu kullanıyorum bilyorum fazla dayanmaz ama benzinde daha bi güzel avensis be..
Saygılar abicimm , burda bir nispet kokusu alır gibiyim İzmire gelir o aracı alırım senden abi )))
Gaz koymayı unutma... valla avensis le yolda kalan ilk kişi olarak forum tarihine geçersin..
İzmire gelir o aracı alırım senden abi )))
Çok isabetli bir karar Satarsa hiç kaçırma
Hayırdır, bakıyorum da hemen sattın Avensisi
Hocam merhaba,Bence araçta boya darbe değişen yok ise alınır.Ben geçen ay aynısını babama aldım.Farlar tabii ölü.1 parça boya var.8 lastik sıfır (4 yaz+4 kış lastiği).Sadece lastikler 2.400-2.500 TL civarında.52.000km de 36.000 TL ye aldım.İçi dışı sıfır gibi.Ben bile heveslendim valla.
Ee o zaman 30 bin lira gayet iyi bir fiyat hani pazarlık payı da olur hata darbe yok bir km. az yüksek ama o da pek sorun değil hani. Peki bu far sorunu 2007 makyajlı kasalardada mı devam ediyor acaba !! Bide yakıt ne durumda bilginiz var mı !
Far sorunu makyajlı kasada da var.KM düşük diye bizde o parayı vermeye razı olduk.Tabii servis kayıtları vesaire olan bir araç.Sizin Passat ne yakıyor ise bu araç da onu yakıyor.Benim araç şehir içi (İstanbul) 11 litre yakıyor.2.000 cc exutive de 11 litre yakıyor.
2005 1.6 elegant avensis'de far sorunum yok (aman olmasın) nedir bu far sorunu?
Farlar yansıtıcıların kararmasından ötürü yeterli aydınlatmayı zaman içersinde başaramıyor.
farlardaki zenonun fazla ısınıp merceğin üzerindeki boyayı dökmesi (artı farın dış plastik yüzeyinin matlaşması ) sonucu net göstermeme ayrıca ışık şiddetinde azalma diyebilirim..
passsat'ı neden sattınız tam olarak.Sadece şehir içi konforu içinmi?
Km.si düşük olanını hiç kaçırmayın, bir kere avensis=hep avensis:)
Yok canım ne konforu. Ben passata bayıla bayıla biniyordum güzel ve yakıtta cimriydi lakin aracımın önceden kazası olduğu için hergün arıza çıkarıyordu arızalı baş gelemez oldum o yüzden çıkardım elimden... Yoksa araç güzeldi ama yine avensis kadar donanımlı değildi. Arıza olayı olmasa uzun yıllar binmeyi düşünüyordum... Hmm bu far olayına üzüldüm açıkçası... Ümit bey benim passat ş.içi 7.5 lt yakıyordu şehirler arası ise 5.3 lt. Benim araç dizeldi... 2.0 TDİ.... Ş.içi 11 lt gerçekten ciddi bir sayı ama benzinli 2.0 içinde normal olduğunu düşünüyorum... İnşallah Ben de istiyorum km. düşük olan bir avensis
Bu yakıt değerleri istanbul için söylenen değerler..Malum trafik yoğun. Anadoludaki diğer şehirlerle karıştırmayalım. Zaten Avensis 2.0 AT şehiriçi fabrika değeri 12.8 lt dirki. 11 litre gayet iyi bir değer istanbul için.