0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kendiniz yapacaksanız kosla halı koltuk şampuanı var onlardan sulandırıp kullanabilirsiniz. Tavan konusunda çok hafif nemli bezle silebilirsiniz fakat herzaman sarkma riski vardır dikkatli olun. Koltukları sildikten sonra makine ile iyice çekitirin kirli sıvı çıksın. Eğer kalırsa dediğiniz gibi kusma yapıyor zamanla
Bu konuda en iyi marka bence ziebart ama yapılan işçilik de önemli çalışanların ilgi alakası gibi....
bej olmasa ben de kosla önercektim ancak bej döşemede çok riskli..ziebart konusunda katılıyorum. kendiniz yapacaksanız da vinet öneririm, gerçekten korkmadan kullanabilceğiniz kaliteli bir ürün..http://www.skodaturkiye.com/showthread.php?t=12042
Amway işi ile ilgilenen kişi bulup LOC ve Çamaşır Beyazlatıcı ismindeki iki ürünü alın. 3 lt ılık suya 2 kapak LOC ve 1 kapak çamaşır beyazlatıcı dökün bu suyla silin......
arkadaşlar öncelikle ilginize teşekkürler.. rengin açık ve bej olması biraz korkutuyor daha kötü yaparım diye ama şu vinet marka ürünle temizliği yapılmış döşeme resimleri eklemiş bazı arkadaşlar forumlarda.. valla hiç de fena sonuçlar almamışlar.. umarım bej renkte de sorun çıkarmaz..peki nerden ve nasıl bulacağız bu vinet marka temizleyicileri.. heryerde oluyor mu? bi de 5 litrelik bidon demiş arkadaşlar, küçüğü yok mu bunun acaba, napacaz 5 lt yi
Benim aracımın içide bej renk; kosla halı yıkama sıvısı kullanarak temizledim, sonuç beni tatmin etmedi. geçen hafta http://www.724odeal.com sitesinden maf sensör ve boğaz kelebeği temizleyicisi siparişi verdim orda çalışan Yalçın beyle telefonlada görüştüm, koltuk temizliği için vineti önerdi aldığım malzemelerle birlikte küçük bir su şişesi içinde vinet numunesi göndermiş konsantre bir ürün denemek için suyla karıştırdım güzel köpürdü, burada yağmur olduğu için şimdilik koltuklara uygulayamadım (malum nemli kalırsa koku yapar) havaların ısınmasını bekliyorum. eğer iyi sonuç alırsam sipariş vericem..
Mesut bey size e-posta yolladım. ürünü deneyince paylaşırım fakat havaların ısınmasını beklemem gerekiyor yukarıda adresini verdiğim siteden ürünü inceleyebilirsiniz. Sitede araç temizliği ile ilgili bir çok ürün mevcut başka yerde 25 tl fiyat verilen air sensör clean i 15 Tl ye aldım.