0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Amin. Daha nice yillara insallah Ozcan. TCT Mutfagi'nda yeni tarifler bekliyoruz, resimli istah acici.
İnşallah Taylan....Ömrümüz yeterse o günleride görürüz.Dur ya.O zaman 66 yaşında olacağım kısmet artık ne diyelim
TCT iyi ya 3 yıl az değil, daha nice yıllara
Nice yıllara Özcan abi, bende 4. yıla girmişim bile Aralık 30, 2007, 20:20:43...
ben de 2 yıl bitirdim maşallah.. Kayıt Tarihi: Aralık 23, 2008, 23:55:092 yılda bile tct ciddi büyüdü yalnız.. eski üyelerin gözündeki tctnin gelişimi nasıl kim bilir
her nekadar güzel temenniler içeren bir konu olsada içerisinde sitem de bulunduruyor gibi geldi bana ((inşallah hep birlikte aynı temennilerle nice yıllara birlikteliklere diyelim:)))
Arkadaşlar sizler 3 yıldan, 4 yıldan bahsediyorsunuz. Ben 29-12-2010, 23:10:57 tarihinde üye olmuşum. Yani aracımı teslim aldığım gün.
Daha yapılacak çok şey var, elbetkide hep birlikte.
Haziran 16, 2010, 10:01:45Okulun kapandığı gün üye olmuşum Az kaldı benimde 1 yılımı doldurmama
Yok abi o kadar yaşlı değil tazecik körpecik 63 yaşında olacaksın bu kıyağımıda unutma
3. yılın dolmuş ya abi o bakımdan 64 olur Yani o zamanda TCT de 63 yıl olucak
O kadar oldumu yahu...Ercü maşallahın var )))
Haha Ayne abicim ikj üniversitedi ki canavar bizim 06 HPH Sincan arabası ey gidi günler beee... Az aşmadık ayaş yollarını
Olmuş vallahi Bende şoklardayım
sakin ol Ercü