Gönderen Konu: ufak bı degısıklık :)  (Okunma sayısı 2933 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
ufak bı degısıklık :)
« : Nisan 02, 2011, 19:03:54 »
bunu daha once forumdan bı arkadasımızda yapmıstı benımde hosuma gıttı ve uyguladım guzelde durdu cıdden :)

Uploaded with ImageShack.us

_street monsteer_oo1
2012 ford transit connect silver   loading...

Toyota Club Türkiye

ufak bı degısıklık :)
« : Nisan 02, 2011, 19:03:54 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: ufak bı degısıklık :)
« Yanıtla #1 : Nisan 02, 2011, 19:26:14 »
muhteşem olmuş bayıldım..benim de yapasım geldi falan filan
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Nisan 03, 2011, 00:12:17 »
bı kac yer daha var kafamda fakat motoru beklıyorum ona artık :) adanada buldum bı tane bı tanede çanakkalenın bı ılcesınde buldum onlara bakıcam anlasabılırsek alıcam muayene de yaklasıyo aradan cıkartırım :) once muayene sonra 4a-fe +çuufffff!!! :D
_street monsteer_oo1

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #3 : Nisan 03, 2011, 00:13:49 »
ama oldu mu şimdi böyle ama yaa :D fotoğraf yoktu ben yorumu yaparken, ne güzel de öyle bomboş mesaj yazmıştım :D
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Nisan 03, 2011, 00:22:24 »
görmemişmiydin abi olayı :D yuklerken bı karısıklık oldu o yuzden abı bende fotograf var zannedıodum fakat azonce geldm eve bı kestim ahha fotograf yok dedim şimdi rezil olduk :D sonra hemen yapıstırdım fotografları dedım bı tek turkay abı rezıllığı gordu :D çaktrma abı :D
_street monsteer_oo1

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #5 : Nisan 03, 2011, 00:28:18 »
görmemişmiydin abi olayı :D yuklerken bı karısıklık oldu o yuzden abı bende fotograf var zannedıodum fakat azonce geldm ewe bı kestim ahha fotograf yok dedim şimdi rezil olduk :D sonra hemen yapıstırdım fotografları dedım bı tek turkay abı rezıllığı gordu :D çaktrma abı :D
yok be şaka olsun diye öyle yazdım zaten :D ama çaktırma farketmiştim akü zımbırıtısını boyadığını imzandaki fotoğraftan :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Nisan 03, 2011, 00:46:19 »
4a-fe gelıo abı yaza +çuufff :) ...yaza izmir tarafına gelıcem byuk ıhtımal oyle bı planımız var arkadaslarla fakat yol falan bılmıyorum pek gelmedım cunku ızmıre 3 defe oda 2oo3 senesınde :D gelırsem görüselim abi rolla yı yakından gormek ıstıyorum :) astra jantlarıyla ama :)

abı bu arada bısey sorucam ılk fotografı açıp benım arabadakı cam fılmıne bakarmısn ??? o araba sence muayeneden gecer mi ??? :D
_street monsteer_oo1

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #7 : Nisan 03, 2011, 10:12:25 »
haftaya cuma izmire gidiyorum astra jantlarımı da yanımda götürüyorum :D tekrardan bir temiz boyayıp vernikleyip takcam, yani 1-2 hafta aralığında astra jantlarına dönüş :D

fotoğrafa baktım da :D yuh be hacı :D cam filmi değil o siyah bant falan :D o kadar koyu cam filmi mi olur abi ne yapıyon arabanın içinde :P şaka bir yana hafif kusur yazıp geçiriyorlar dert etme

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Nisan 03, 2011, 10:36:49 »
Hayırlı olsun bende yapmıştım motorda bir farklılık oluyor ;)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Nisan 03, 2011, 10:43:42 »
haftaya cuma izmire gidiyorum astra jantlarımı da yanımda götürüyorum :D tekrardan bir temiz boyayıp vernikleyip takcam, yani 1-2 hafta aralığında astra jantlarına dönüş :D

fotoğrafa baktım da :D yuh be hacı :D cam filmi değil o siyah bant falan :D o kadar koyu cam filmi mi olur abi ne yapıyon arabanın içinde :P şaka bir yana hafif kusur yazıp geçiriyorlar dert etme

:D :D :D :D :D :D :D :D  içindekı adamı gunduz bıle goremıyolar abı 1 metre yanına yaklasıyorum ıcı gozukmuyor :D :D :D  astra jantlı fotograflarnı paylasırsın heralde abı :) hangı renk yapacan abı ??? yanlıs hatrlamıosam senın astra jantlarıyla ılgılı planların wardı onlarda olucak mı ?? :D
_street monsteer_oo1

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #10 : Nisan 03, 2011, 11:00:27 »
"ufak bi değişiklik" yapcam sadece ya, öyle komple renk değiştirmeyi düşünmüyorum.. aslında mat siyah veya altın gibi düşünceler de var da, gerek yok diye düşündüm, beyaz çok yakışıyor bence :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Nisan 03, 2011, 11:35:01 »
 çok doğru abi ya ...bu kasa beyaz arabaların hepsınde beyz gıdıyo mesela aynaların bı kısmını beyaza boyuyosun araba bam baska bı boyuta gecıo :) parkları led yapıosun farları xzenon yapıosun gene beyaz :D beyazdan dönüş yok abi :D
_street monsteer_oo1

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #12 : Nisan 03, 2011, 12:24:16 »
ya beyaz iyi de her yeri beyaz yapmaya karşıyım ben :D siyah bulundurmazsan beyaz boyaya düşmüş gibi duruyor :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Nisan 03, 2011, 22:15:03 »
o kadarda deıl tabıkı abı ya :D mesela aynanın dıs kısmını beyaz baglantı yerınıde sıyah bırakıcaksın  ne bılım tampon beyazsa ızgaralar sıyah olucak bazı dengesızler var komple ızgaralarıda boyatıyo :D hee bazı arabaya gıdıyo ama bazısınada cok cıns duruyo :D
_street monsteer_oo1

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #14 : Nisan 03, 2011, 22:22:36 »
Panjuru carbonla kaplamak lazım :)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Nisan 04, 2011, 08:03:07 »
Tamer, Türkçe yazım kurallarına biraz daha dikkat edebilir misin lütfen...
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Nisan 04, 2011, 20:44:47 »
afedersin hakkı abi klavyem biraz hızlı oldugu için oyle olmuş :)  ...................ercüment kafamda yok değil ya carbon kaplicam yada siyaha boyatıcam :)
_street monsteer_oo1

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #17 : Nisan 04, 2011, 22:31:17 »
afedersin hakkı abi klavyem biraz hızlı oldugu için oyle olmuş :)  ...................ercüment kafamda yok değil ya carbon kaplicam yada siyaha boyatıcam :)

Carbon daha hoş durur açıkçası ama bunu satıcaksan para yatırma buna fazla :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Nisan 05, 2011, 18:19:42 »
satmayı şimdilik düşünmüyorum ercüment bunu biraz yüklemek ve tadını çıkartmak istiyorum biraz v tec vti gti gt gibi arabalarla yolda oynamak istiyorum açıkçası :D
_street monsteer_oo1

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Nisan 05, 2011, 18:33:09 »
Mat siyah kaplı bir alfa romeo gördüm acayip yakışmıştı