Gönderen Konu: Ustalar çözüm bulamıyor :(  (Okunma sayısı 2170 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 94 1.6 gli efsane :)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 7 kere teşekkür edildi
Ustalar çözüm bulamıyor :(
« : Nisan 01, 2011, 13:05:20 »
merhabalar;

aracımın sorununa bir türlü çözüm bulamadım ve malesef ustalarda bulamıyor,sürekli yanlış yönlendiriliyorum.

servis en iyi bilir dedim ama; boschcar servisi de sorunu bulamadı ve hala aynı sıkıntıyla güzelim efsanemi kullanmaya devam ediyorum.Tek umudum burası..

SORUNUM ŞÖYLE;

((aracımın sistemi benzinde çalışıp 3000 devir sonrası gaza geçiyor.))
-Tüpte kullandım istop ettim,1 saat sonra(süreyi örnek veriyorum) veya sabah kalktığımda(otomatik benzinde başlıyor) ilk marşta motor almıyor.ikinci marş  7 sn sürüyor yine 2 kez gibi de  pompalama yapıyorum.
-aracı kendim benzine alıp öyle stop ettiğimde ve yine benzinde çalıştığında hiç bir sıkıntı yok ilk marşta alıyor.
-Motor sıcakken yine 1 marş yetiyor.(tüpte stop edip benzinde çalışdığında)
-benzin pompası dediler değiştim olmadı
-tüp sisteminde sorun dediler brc servisine götürdüm baktılar ayarlama yaptılar sümilatörü değiştiler yine olmadı.

memlekette sorunumu hiç bir usta çözemedi LÜTFEN bana yardımcı olabilir misiniz ?

Toyota Club Türkiye

Ustalar çözüm bulamıyor :(
« : Nisan 01, 2011, 13:05:20 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '20
  • 254 kere teşekkür etti
  • 720 kere teşekkür edildi
Ynt: Ustalar çözüm bulamıyor :(
« Yanıtla #1 : Nisan 01, 2011, 13:51:15 »
benzin yada gaz kesicisinde sorun olabilir ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 97 GLİ 1.6 16 v stock 114 hp (o0)
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #2 : Nisan 02, 2011, 20:55:50 »
merhabalar;

aracımın sorununa bir türlü çözüm bulamadım ve malesef ustalarda bulamıyor,sürekli yanlış yönlendiriliyorum.

servis en iyi bilir dedim ama; boschcar servisi de sorunu bulamadı ve hala aynı sıkıntıyla güzelim efsanemi kullanmaya devam ediyorum.Tek umudum burası..

SORUNUM ŞÖYLE;

((aracımın sistemi benzinde çalışıp 3000 devir sonrası gaza geçiyor.))
-Tüpte kullandım istop ettim,1 saat sonra(süreyi örnek veriyorum) veya sabah kalktığımda(otomatik benzinde başlıyor) ilk marşta motor almıyor.ikinci marş  7 sn sürüyor yine 2 kez gibi de  pompalama yapıyorum.
-aracı kendim benzine alıp öyle stop ettiğimde ve yine benzinde çalıştığında hiç bir sıkıntı yok ilk marşta alıyor.
-Motor sıcakken yine 1 marş yetiyor.(tüpte stop edip benzinde çalışdığında)
-benzin pompası dediler değiştim olmadı
-tüp sisteminde sorun dediler brc servisine götürdüm baktılar ayarlama yaptılar sümilatörü değiştiler yine olmadı.

memlekette sorunumu hiç bir usta çözemedi LÜTFEN bana yardımcı olabilir misiniz ?

ilker abi araban enjeksiyonlu tüp tek nokta BRC sanırım aynı durum bende de var sabah ilk marşta alıyor benzınde biraz gidip stop edip tekrar çalıştığında almıyor bende çok ustaya gittim bulamadılar tevzi makarası değişti buji değişti hala devam ediyor benzın az dediler onu doldurdum ama yine de olmuyor tüp ile ilgili bi sorun abi olmuyor uyum sağlamıyor tek nokta özellikle BRC olan araçlarda var bu sorun hem diğer tek noktalara göre de çok yakıyor pişman oldum bu tüp yüzünden arabayı aldığıma sn çözüm bulursan yaz muhakkak..
97 GLİ 1.6 16 v stock 114 hp corolLasq (o0)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 210000
  • Model Yılı: '08
  • 6 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Nisan 04, 2011, 21:10:18 »
saygılı olmak gerek !!!
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
'98 Toyota Corolla 1.6 XLi Gümüş Gri (2008-2014) (Satıldı)'05 Honda Civic LS Füme (2014-2015) (Satıldı)
'94 Mercedes Benz C180 Elegance Siyah (2015-2018) (Satıldı)
Now / '08 Megane 1.5 dCi AT Plat. Gri (2018-.)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 210000
  • Model Yılı: '08
  • 6 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Nisan 04, 2011, 21:18:44 »
Murtaza Bey, Forum kuralları gereği;
1- Forumlara, gerçek isimleriniz ve soyisimleriniz ile üye olmuş olmanız ilk kuraldır.

Ayrıca;
3- Hiçbir şart altında küfür, hakaret ya da karşı tarafı rencide edici mesaj atamazsınız. Böyle bir olay tespitinde, üyeliğiniz iptal edilecektir.

Üye olurken kabul ettiğiniz bu kuralları LÜTFEN! mesaj yazarken dikkate alın.
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
'98 Toyota Corolla 1.6 XLi Gümüş Gri (2008-2014) (Satıldı)'05 Honda Civic LS Füme (2014-2015) (Satıldı)
'94 Mercedes Benz C180 Elegance Siyah (2015-2018) (Satıldı)
Now / '08 Megane 1.5 dCi AT Plat. Gri (2018-.)