Gönderen Konu: 1.33mmt yaris terra sporty araç hakkında yorum ve görüş  (Okunma sayısı 2451 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0-
merhbalar arkadaşlar.
Geçen hafta çarşamba günü 1.33 yaris terra sporty bir araç aldım. forumda mmt hakkında olumsuzlukları okudum. Aracımda 1 haftadır bir sıkıntı yaşamıyorum. Lakin okuduklarımdan sonra içime bir şüphe düştü. MMt bu kadar kötümüdür. hata mı ettim sizce yorumlarınızı paylaşırmısınız.
Mehmet ZTRK16

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Ynt: 1.33mmt yaris terra sporty araç hakkında yorum ve görüş
« Yanıtla #1 : Mart 31, 2011, 14:42:46 »
hocam kim ne derse desin bir atasözü var. kimse üzerine alınmasın it ürür kervan yürür. ben de 2010 modelini kullanıyorum. gayet memnunum. tık demedi. dikkat edilecek hususlara dikkat edersen canavar gibi rahat konforlu ekonomik bir araç. 4.levent sarıyer taraflarına gelirsen görüşürüz. bence kullananların görüşleri önemli. gerisi hava cıva
2010 yaris terra sporty multimode gümüş gri
yaşasın m/m.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 158000
  • Model Yılı: '08
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mart 31, 2011, 15:56:35 »
Sizi temin ederim ki konunuzda yapılacak yorumlar "forum araştırmanızda ki bilgiler"den  farklı olmayacaktır. Yine memnun olanlar sorun çıkarmadığını, memnun olmayanlar ise kötü olduğunu söyleyeceklerdir. Tavsiyem, araştırmanız üzerine yoğunlaşın.

Aracınız da hayırlı olsun. Kazasız sorunsuz sürüşler...
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mart 31, 2011, 16:18:38 »
mmt vites ile sorun yaşayanları da duydum sorun yaşamayanları da bana kalırsa düzenli bakımlarını yaptırır aracıda hor kullanmazsanız sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. tekrardan hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsınız inşallah.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #4 : Mart 31, 2011, 16:35:06 »
Aslında 1 haftadır kullanıyorum. Çok memnunum. sizlerede teşekkür ederim. Hepimize kazasız belasız sürüşler dilerim.
Mehmet ZTRK16

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Abden Şekura
  • Araç: Auris
  • Model Yılı: '14
  • 23 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mayıs 11, 2011, 14:28:08 »
Hiç alakası  yok 5 aydır kullanıyorum.Gayet güzel hiç bir sıkıntı yaşatmadı maaşallah.Üstelik 2011 ler daha eski modellere göre birçok yönden iyileştirilmiş durumda.Ben Otomotivci olarak söylüyorum ki birçok insan daha düz vites arabaları bile doğru düzgün kullanamıyor ,araba işte gaza basarsın gider frene basarsın durur gibi basit bir mantıkla bu işler olmuyor,MM ise daha özel bir seçenek,nerde nasıl kullanacağını bilirseniz konforunu anlayacaksınız.Biraz özenli kullanırsanız araç bunu size öğretecektir. Hayırlı uğurlu olsun.... :)
Auris '14
1.6 Advance Skypack Multidrive S

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #6 : Mayıs 12, 2011, 11:10:15 »
Yusuf Bey teşekkür ederim. yaklaşık 2 ay olacak neredeyse aracım 2250 km de . Geçen hafta sonu İzmir' e bir yolculuk yaptım. Yaris gerçekten mükemmel bir performans sergiledi. Araca birkez daha hayran oldum.

Herkese kazasıa belasız sürüşler dilerim.
Mehmet ZTRK16