0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gelince ve fırsatın olursa göreyim seni Aydın. Gerçi zamanın az gibi. Dönüş feribotlamı olacak Bursa tarafına körfez mi?
terbiyesiz ya bu adam , gebzeden geçiceksin sonuçta istanbula gitmek için birde yol üstünde olanlar diye sorumu soruyorsun yuh abi sana haa bu arada nisan 1 şakasıdır diyerek dikkatlide olucam haberin olsun
her sene takvim paylaşıyorsun amaaa valla yarın aksam bende şehirdışına çıkıyorum, yoksa buyur gel Reis bende yolunun üzerinde sayılırım
Bizim ilçe tam yol üstü.... gerçekten...
Dönüşte izmire uğrarsan , balık - rakı benden
Ümraniye'den geleceksen hiç şehir içine girme. Direk körfez dolaş derim. Hele araç az yakan birşey ise Eskihisar-Topçular feribotunu dahil kullanma, pahalıdır. Körfez yolu genişledide. Sadece o yolda çok radar olabiliyor. Heleki Yalova Bursa arası bir kaç tane ard arda da olabiliyor. Bursa civarı çok dikkat et. Gelirken Antalya dondurması (yanık) getirmeyi unutma, bekliyorum.
Aydın Abi gelecek sefer organizasyon yapalım bu biraz ani oldu yeterince ilgilenemedik seninle. bu arada telefonumla çektiğimiz fotoğrafı eklemedim çünkü sadece silüetimiz çıkmış
Olmaz illede fotoğraf istiyorum Mesutun kaliteli telefonunla çekileni istiyorum
Beni de ekleyin o fotoğrafa Haftanın min 3 günü önünde çekildiğiniz mekana giden benim! Benim hakkım