0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
geçmiş olsun dostum, baskı balata problemi gibi gözüküyor. Bence yetkili serviste yaptır zaten alengirli sistem bu mmt daha da problem çıkarmasın daha sonra.
Timuçin bey ne kadara ücret aldılar acaba ? bu yapılan işlemlere bende mmt kullandığım için merak ettim ileride doğabilecek tahmini masraf hesabı yapıyorumda... saygılarımla
servis manuel araçlarda baskı balataya 420 tl 450 tl işçilik parası istiyor.Tabi bunun içine sanzuman yagı falanda girince 1,000 tl yi buluyordu..Aracın üzerinden valeo marka baskı balata cıktı zaten serviste baskı balata yı valeo takıyormuş.Bende dışardan 190 tl ye aisin baskı balata aldım ve 100 tl de işçilişk verdim.Arabada silkeleme zorlama falan hiçbirşey yok çokta güzel oldu 700 tl eksiğe tamir ettirmenin verdiği mutluluk ise çok güzel.İlk defa dışarda birine bu işi yaptırdım ondan önce yag değişimi için servise verdiğim 200-250 tl lere acıyorum Ama sizin toyotronic ustada servisten aşagı kalmazmışş valla.Servis bu iş için enaz 450 tl işçilik ister fiyatlar yakın oldugu için toyotronic ustanızızda iyi işçilik parası almış.Bukadarını yaptırıyorsanız bari servise yaptırın bir yıl işçilik ve parça garantisi var.