Anket

istekleri işaretleyerek sayı çıkartalım.(sayıyı netleştirmemiz için lütfen sadece talepte bulunacaklar oy versin)

spoiler (ürün için sipariş aşamasındayız talepte bulunacakların konu içindeki listenin altına isimlerini ekleyerek yanıt göndermeleri gerekmektedir.kayıtlar ve sipariş aşaması devam etmektedir.)
17 (15.7%)
yan marspiel
12 (11.1%)
ön etek
6 (5.6%)
arka etek
9 (8.3%)
jant(16inch)
9 (8.3%)
jant(17 inch)+lastik
10 (9.3%)
xenon kit
11 (10.2%)
navigation
11 (10.2%)
yay seti
9 (8.3%)
tavan folyo+cam filmi
4 (3.7%)
fren kaliper kaplaması
8 (7.4%)
mugen cam rüzgarlığı(daha evvel oy verernler aşağıda manuel istek bildirebilirler)
2 (1.9%)

Toplam Oy Verenler: 32

Gönderen Konu: 2011 makyajlı kasa aurisçiler toplu aksesuar alımı için burada toplanıyoruz  (Okunma sayısı 46666 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yer 2 : Bursa - Kocaeli
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • 3 kere teşekkür edildi
:lol: :lol: koynundamı yatırcan :)

eskisini çıkartıyolar yerine yenisini takıyolar yapıştırma yok vidalarıyla takılıyo eskisinide eve getiriyosun serviste yaptırdım beyaz aurisime çok sağlam bişi oldu bende yapıştırma beklıyodum beendim  altında bide toyotasport yazınca tam oldu :)
tek fark bizimki orjinal olmayacak.yani tahminen hertürlü yapıştırıcı desteğe ihtiyacımız olacak. :D
Kar Beyazı 2011 Auris D-4D Comfort Ekstra M/M

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris 1.4 D-4D comfort extra MM
  • 6 kere teşekkür edildi
tek fark bizimki orjinal olmayacak.yani tahminen hertürlü yapıştırıcı desteğe ihtiyacımız olacak. :D

Moralimi bozma :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür edildi
Bu arada oylamadaki 17 kişinin 10 u nerede ?????

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
Bu arada oylamadaki 17 kişinin 10 u nerede ?????
10 kişiden biri listemize dahildi ancak bazı durumlardan ötürü üzülerek çıkmak zorunda kaldı.kalan 9 kişi hakkında pek iyi şeyler söyliyemicem.bunlar anket gördümü tüm ikazlara rağmen işaretlemeden geçemeyen arkadaşşşşlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür edildi
10 kişiden biri listemize dahildi ancak bazı durumlardan ötürü üzülerek çıkmak zorunda kaldı.kalan 9 kişi hakkında pek iyi şeyler söyliyemicem.bunlar anket gördümü tüm ikazlara rağmen işaretlemeden geçemeyen arkadaşşşşlar.

Olsun önemli değil böylelikle arkadaşları sizleri daha iyi tanıma fırsatı buldum veya bulduk ???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Toyota gibi ADAM...
  • Kan Grubu: 0+
vida yeri olduktan sonra ustası bi şekilde yapar kalıbını diye düşünüyorum .
EĞİTİM ŞARTTT...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
Olsun önemli değil böylelikle arkadaşları sizleri daha iyi tanıma fırsatı buldum veya bulduk ???
katılıyorum,aksesuar alımından çok birbirimizi daha iyi tanıma fırsatı bulduk.hanım kıskanır oldu sizlerle daha çok vakit geçirdiğimi düşünüyor. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
1- Aykut YARBULAN, Malatya.spoiler için talepte bulunuyorum.
2- Abdurrahman Tanrıverdi Ordu spoiler için talepte bulunuyorum.
3- Serkan ŞAYLI, Ankara. spoiler için talepte bulunuyorum.
4- Murat Erkin , Adana - Spoiler İçin Talepte Bulunuyorum.
5- Yağız Volkan İstanbul auris'ime spoileri arz ederim.
6- Serkan Şimşek Kocaeli-spoyler için talepte bulunuyorum.
7- Selçuk Çamcı- İstanbul  kırmızı aurisime  spoiler istiyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür edildi
Eksik olmayın :asikadam:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
arkadaşlar en azından 3 ümüz bu spoyler işini bitirecez emin olun

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür edildi
arkadaşlar en azından 3 ümüz bu spoyler işini bitirecez emin olun

emin bir şekilde bekliyoruz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
diğer konuya eklemiştim acak burayada ekleyeyim ne olur ne olmaz.satıcının yakınlarında olan bir arkadaş araştırabilirse bu body kit te güzel ancak spoileri yok, bildiğim kadarıylada makyajlı kasanın spoileri piyasada yok, zaten benim ilgimi sadece yan etekler çekti.ön ve arkanın görüntü açısından çok faydası olduğunu düşünmüyorum.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-toyota-auris-body-kid-45379008/detay

Bu yazıya ilave olarak ilandaki araç benim ve renk resimde görüldüğü gibi değil birebir aynısı, bende müşteri olarak aldım ilk aracımda denendiği için ücretsiz yaptılar, ben çok memnunum zaten renk konusunda kuşkunuz olmasın şoför kapısında boya kodu var o koda göre boyayı yetkili servisten alıp yapmışlar, banada servisteki arkadaşım söyledi. Yardımcı olabileceğim bir konu olursa msj atın daha detaylı fotolarını yüklerim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
engin kardeşim bizim için öncelikl olarak spoyler lazım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür edildi
Kesinlikle çok güzel duruyor ama serkanında dediği gibi öncelikle bende spoiler düşünüyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
bu firma su an onun uzerınde calısıyor yapıldıgında bana haber verecekler su an bayı fıyatı 600 tl sanırım bence bıraz daha bekleyelım derım ben bısey ogrenınce burda paylasırım muhakkak, ben bugun sans eserı ınternette gordum aracımı sahıbındende oldugundan benımde haberım yoktu, oradanda bu forumu buldum ve bugun uye oldum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Hergün biraz TURBO iyi gelir-di...Artık vtec...:)
  • Araç: Başka Marka
  • 1 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
yaa  ben sızın spoylerleri bulucam da bi vakit bulamıyorum ki...vakit buluncada aklıma gelmiyor işte... cumartesi tüm gün boşum bakıcam inşallah... :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür edildi
yaa  ben sızın spoylerleri bulucam da bi vakit bulamıyorum ki...vakit buluncada aklıma gelmiyor işte... cumartesi tüm gün boşum bakıcam inşallah... :(

bekliyoruz :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
Engin KARAOĞLU arkadaşımızın dediği yerle bu gün görüştüm badykitlerin yapıldığı fabrikaya gidiyorum spoyleri yapıp yapamıyacağımızı ben seni ararım söylerim dedi aradıda ama verdiği ceavap şuydu elimizde spoyler kalıbı olmadığı için eğer siz orjinal spoyler getirirseniz birebir dökümünü yapar veririz dedi bunun üzerinede daha fazla konuşmadım birşeyde sormadım kapattım teli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür edildi
Engin KARAOĞLU arkadaşımızın dediği yerle bu gün görüştüm badykitlerin yapıldığı fabrikaya gidiyorum spoyleri yapıp yapamıyacağımızı ben seni ararım söylerim dedi aradıda ama verdiği ceavap şuydu elimizde spoyler kalıbı olmadığı için eğer siz orjinal spoyler getirirseniz birebir dökümünü yapar veririz dedi bunun üzerinede daha fazla konuşmadım birşeyde sormadım kapattım teli

Adamlara bak hem ticaret yapacaklar hemde orjinal spoileri bizden istiyorlar ,bu ne pişkin hayat

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
yanlış bilmiyorsam engin arkadaşımızın kitini yapan yer bursa da meliset diye bir firma benim bursadaki ev melisete çok yakın sayılır spoiler zaten yok ama diğer parçalar için gittiğimde onlarla görüşücem.ilanın sahibi haliyle bunları oradan alıp istanbulda satıyor.isteyen olursa direk melisetle daha uygun fiyata anlaşabiliriz.ilandaki satıcı haliyle üzerine payını da koyuyor.