Anket

istekleri işaretleyerek sayı çıkartalım.(sayıyı netleştirmemiz için lütfen sadece talepte bulunacaklar oy versin)

spoiler (ürün için sipariş aşamasındayız talepte bulunacakların konu içindeki listenin altına isimlerini ekleyerek yanıt göndermeleri gerekmektedir.kayıtlar ve sipariş aşaması devam etmektedir.)
17 (15.7%)
yan marspiel
12 (11.1%)
ön etek
6 (5.6%)
arka etek
9 (8.3%)
jant(16inch)
9 (8.3%)
jant(17 inch)+lastik
10 (9.3%)
xenon kit
11 (10.2%)
navigation
11 (10.2%)
yay seti
9 (8.3%)
tavan folyo+cam filmi
4 (3.7%)
fren kaliper kaplaması
8 (7.4%)
mugen cam rüzgarlığı(daha evvel oy verernler aşağıda manuel istek bildirebilirler)
2 (1.9%)

Toplam Oy Verenler: 32

Gönderen Konu: 2011 makyajlı kasa aurisçiler toplu aksesuar alımı için burada toplanıyoruz  (Okunma sayısı 46664 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yer 2 : Bursa - Kocaeli
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • 3 kere teşekkür edildi
sayımız 17 ye çıkmış ancak isim ekleyen yok.anketteki açıklamalarda ya ben anlatamadım yada oy veren arkadaşlar anlamıyor. :kötü:
Kar Beyazı 2011 Auris D-4D Comfort Ekstra M/M

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
ben satıcıyı başka bir siteye yönlendiricem.orada isteyen hem 12 taksite kadar vade farksız alabilecek hem güvenli alışveriş yapacak.linki ekliyorum şimdiden üye olabilirsiniz.ben kullanıyorum güzel ve güvenilir bir site.

http://www.sanalpazar.com/

1-aykut yarbulan, malatya.spoiler için talepte bulunuyorum.
2- Abdurrahman Tanrıverdi Ordu spoiler için talepte bulunuyorum.
3- Serkan ŞAYLI, Ankara. spoiler için talepte bulunuyorum.
4- Murat Erkin , ADANA - Spoiler İçin Talepte Bulunuyorum.
5-Yağız Volkan İstanbul auris'ime spoileri arz ederim
6- serkan şimşek KOCAELİ-spoyler için talepte bulunuyorum (ben montajı bizzat gidip firmada yaptıracam)
7-Selçuk Çamcı- İSTANBUL  kırmızı aurisime  spoiler istiyorummmm:)(bende siparişten sonra kendim montaja gitmeyi düşünüyorum)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris 1.4 D-4D comfort extra MM
  • 6 kere teşekkür edildi
Satıcı kabul etmesse neden olmasın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür edildi
Boş ver isteyen gelsin ,isteyen gelmesin satıcı nasılsa 7 kişiyi kabul etmiş,
zaten önümüzdeki hafta içi bu işi hallettik hallettik sonra bireysel davranacağım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
şu an sitenin kampanyası mevcut satıcı gerekli şartları yerine getirdiği taktirde nisan ayında komisyon ödemiyor.ödese bile bu site %5 alıyor.haliyle bunuda fiyata yansıtabiliriz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
Boş ver isteyen gelsin ,isteyen gelmesin satıcı nasılsa 7 kişiyi kabul etmiş,
zaten önümüzdeki hafta içi bu işi hallettik hallettik sonra bireysel davranacağım
önümüzdeki hafta bu işi hayırlısıyla sonlandırırız artık.yağız bir aksilik olmazsa cumartesi firmaya giderek görüşmeyi yapacak ondan sonrası basit zaten.önemli olan uyum için yağız'dan onay almamız.
art niyetli oylara daha fazla katlanmak zorunda kalmamamız için anketi kilitliyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür edildi
Bu arada aykut hocam sen kıdem atlamışsın  vay beeeeeee

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
Bu arada aykut hocam sen kıdem atlamışsın  vay beeeeeee
teşekkür ederim bu konuda yazışmayı fazla abarttım heralde ki 500 limitini aşmışım.bu arada anketi kilitliyorum artık keyfi oy verenlere imkan yaratmayalım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür edildi
Kitle gitsin :)  almak isteyen özel mesaj atsın veya kendini eklesin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
en güzeli zaten oylar yalan oldu.xenon da 11 kişi var ama kimseden ses çıkmadı bende bireysele döndüm.bu arada bizim arabaların boya kodu ne ben fırsat bulup bakamadım.araba hanımdan bize düşmüyor ki.. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
arkadaşlar nihayet sona yaklaşıyoruz.bir aksilik olmazsa yarın yağız arkadaşımız ürünü görmeye gidecek ve onay verirse sipariş aşamasına geçicez.şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
arkadaşlar yağız kardeşimizden ok aldıktan sonra ürün hakkında ben direk gidip taktıracam ve takıldıktan sonra parasını nakit vericem böyle düşünüyorum yağız kardeşimlede buluşup beraber gidebiliriz....ve birde sizden ricam firmaya bu 7 kişilik isim listesini verirseniz oraya gittiğimizde sıkıntı yaşamiyim ....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür edildi
alooooooo neredesiniz sonuç ne oldu  :olmamış:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
arkadaşlar ufak bir seyahate çıkmıştım günübirlik şimdi geldim.gün içinde yağız arkadaşımızla telden görüştük sağolsun kendisi birkaç farklı bayi ve sem tuninge uğradı.sem tuning, arkadaşın bugün geleceğini bile bile numune hazırlamamış yani ürünü göremedi,ayrıca adamlar tamamen farazi konuşuyorlar,uyar dedikleri spoiler için görüşmede uyar neden uymasın ki sorun olmaz diye tahmin yürütüyorlar yani denemişlikleri yok.ayrıca yağız kardeşimiz firmanın çok salaş biryer olduğunu adamlarıda gözünün tutmadığını özellikle belirtti.ellerinde fiber ve plastk 2 çeşit ürün varmış güya ancak sadece lafta ürünü gören yok.fiberi 90 tl ye plastiği 120 tl ye bırakıyorlar.bence sem tuning foslar arkadaşlar biz önümüzdeki firmalara bakalım.yağız bugün yoğun olduğundan siteye giriş yapamayacak ancak detayları yarın kendisinden alabilicez.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür edildi
anlaşıldı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
anlaşıldı

hocam acele etmeyelim yağız yarın durumları kendisi anlatsın karar veririz.birkaç firmaya daha gitmiş ancak onların ellerinde de hazır ürün yokmuş belki düzgün bir yer ayarlayabilir.diğerlerinden aldığı fiyat astar boyalı 90 tl.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür edildi
hocam acele etmeyelim yağız yarın durumları kendisi anlatsın karar veririz.birkaç firmaya daha gitmiş ancak onların ellerinde de hazır ürün yokmuş belki düzgün bir yer ayarlayabilir.diğerlerinden aldığı fiyat astar boyalı 90 tl.

ok.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
arkadaşlar aceleye gerek yok işinin ehli sözünü tutan adamlarla iş yapalım geç olsun temiz olsun bu gün kocaeli kayaya uğradım bir şey sormak için bu arada spoyleride soriyim dedim bir fiyat söyledi dudağım uçukladı (500) TL....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
arkadaşlar aceleye gerek yok işinin ehli sözünü tutan adamlarla iş yapalım geç olsun temiz olsun bu gün kocaeli kayaya uğradım bir şey sormak için bu arada spoyleride soriyim dedim bir fiyat söyledi dudağım uçukladı (500) TL....
abartmışlar istanbuldan daha uygun fiyat gelmişti.neyse artık iş biraz daha uzayacak geç olsun sorunsuz olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
aynen öyle kardeşim temiz olsunda bekleriz sorun değil bende bugün izmite gittim ama bir türlü zamanım olmadı barlasa uğrayacaktım orası spoylerde yapıyor zaten toyotayla çalışıyor spoyleri ne kadara yapıyor bize toplu ne kadara yapar diye bir sorucam duyduğum kadarıyla 170-180 e yapıyormuş