0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
100 km'de 4.3 lt civarına geliyo sanırım gayet iyi birdeğer tebrik ederim demekki 90 ile sabitlenebilse dahada düşük çıkabilir
aynen aslında hız sabitleyici olmama durumu benimde çok canımı sıkıyor benzinlilere sonradan takılabiliyor da bizimkilere bu bile mümkün değil ne yazıkki.dediğin gibi 90 km de bazen yol durumuna göre yığılmalar olabiliyor buda hızlanmak için ekstra gaza yüklenmeyle beraber yakıt tüketimi oluyor ne yazıkki ama ben 90 a sabitleyip uzun bi süre gidip tüketimi bi deniyecem bakalım ne olacak ben istanbul'dan tekirdağ şarköy'e yarım depo mazotla gittiğimide biliyorum inanılmaz çok yaktı sağolsun topu topu 220 km
aynne yağız sonradan bile takılmıyor maalesef .. valla dene derim abi ama 90 da gidersen bence daha çok yakıcak gasa basma derecene göre yakıo çünkü ben 100 -120 arası diorum dene bklm 90 d-la iyi bir sonuç çıkarsa mutlaka paylaş
Araç 5 vitesli olsa 90 km okeyde,6 vitesli araç çin 110- 120 arası maximum yakıt ekonomisi için ideal hızdır
+06
Herkese selamlar geçen haftasonu aracımla uzunyol yaptım ve elde ettiğim yakıt sarfiyatını sizinle paylaşmak istedim aracımı fulledim ve daha sonra 534 km yol yaptım ve tekrar fulledim 22.6 litre eurodisel yakıt aldı araçla genelde düz yol olmak üsere 100-120 km arasında bir hızda gittim aracım 3600 km de henüz . . .