Gönderen Konu: Nokia N 82 Muhteşem  (Okunma sayısı 7543 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
Nokia N 82 Muhteşem
« : Şubat 14, 2008, 01:16:23 »

Merhaba arkadaşlar size Nokianın yeni modeli olan N 82 yi tanıtmak istedim. Bu telefon Symbian S60 işletim sistemiyle çalışmaktadır , symbian işletim sistemi kullanıcılar tarafından her ne kadar ağır ve yavaş çalıştığı düşünülse de ben bu sektör de çalışan biri olarak gerekli bir sistem olduğunu düşünmekteyim. çünkü windows tabanlı tüm programları bu telefonda çalıştırmanız sözkonusu office programlarını zorlanmadan kullanabilirsiniz. 2.4" Lcd ekrana sahip bu modelde 16.7 milyon renk bulunmaktadır , 100 mb dahili hafıza vardır ve 4 gb hafıza kartına kadar desteklemektedir. 5 megapiksel (2592 x 1944 piksel) kamera, Carl Zeis optiği Tessar™ lens, TV çıkışı ya da kablosuz LAN/UPnP üzerinden uyumlu televizyona doğrudan bağlantı
Ön kamera, CIF (352 x 288 piksel) video telefon sensörü , Görüntülü çağrı ve video paylaşım desteği  , Entegre xenon flaş mevcuttur.Tümleşik Küresel konumlandırma sistemi yani GPS vardır ve haritalar ücretsiz olarak nokia nın kendi sitesinden indirilebilmektedir.Entegre WLAN (802.11 b/g)vardır dolayısıyla ,  Evinizdeki medya ağında video, müzik oynatın, resim gösterin - WLAN/UPnP üzerinden uyumlu TV, stereo ve PC senkronize etme olanakları mevcuttur. paket içeriğinde 2 Gb hafıza kartı ücretsiz verilmektedir. Şuan piyasa da istanbul garantili olarak mevcuttur ama bu sektörde olan birisi olarak sizlere bu tür cihazları tavsiye etmem ileride çok büyük sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Ama distribütör dediğimiz KVK , GENPA , STS , TELPA , BAŞARI , TECHCELL , PROTEL , MEP İLETİŞİM , VEGATEL vb. şirketlerin ürünlerini aldığınızda kullanıcı hatası olmayan tüm sorunlarınızda herhangi bir sıkıntı yaşamazsınız. Bu ürünün distribütör garantili fiyatı şuan piyasada 1.500 YTL civarındadır. Cep telefonuyla ilgili bir sıkıntınız veya ihtiyacınız olduğunda sizlere yardımcı olmak için elimden geleni yaparım. saygılarımla
Saygılarımla

2008 Yaris Terra D4D

Toyota Club Türkiye

Nokia N 82 Muhteşem
« : Şubat 14, 2008, 01:16:23 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Nokia N 82 Muhteşem
« Yanıtla #1 : Şubat 23, 2008, 18:36:53 »
Teşekkürler Bilge.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
Nokia N 82 Muhteşem
« Yanıtla #2 : Şubat 26, 2008, 21:05:35 »
Alıntı yapılan: hidayet gök
Teşekkürler Bilge.
[/quote]
rica ederim Hidayet Bey , eğer bir yardımım olduysa ne mutlu bana . Sorunlarınız olursa yardımcı olurum her zaman
Saygılarımla

2008 Yaris Terra D4D