0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hangisi ?
Sayın TCT üyeleri spoiler taktırmaya karar verdik internette baktım pek model bulamadım bulduklarım buraya koyuyorum sizinde bildiğiniz modeller varsa burda paylaşırsanız sevinirim Bu bizim araca uyar mı ?Araç 2004 sedan sol
resimleri düzelttim yahu hemen soru işareti bana kalırsa ilk resimdeki yakışmamış
Nasıl açtın fotoları
Ramazan araç sedansa patlat bi evo rüzgarlığı gitsin büyük düşün büyük:D:D böle küçük işlerle uğraşma oldumu tam olsun Bana sorarsan 2. fotoraftaki daha güzel araçla bi bütünlük sağlıyor.
ramo o spoyler ler varya çok dandik sakın taktırma ben şöle ince ama üstü 3 parmak gelen spoylerlerden taktırmayı düşünüyorum servis orjinal spoylere 280 tl dedi ben şirinevler omsa ile konuştum adam 140 tl ye boyalı takarız abi dedi ama malı görmedim birebir 1 hafta sonra gidicem nasılmış diye bady kit de düşünüyorum
resimlerıni paylaşırsanız sevinirim güzelse taktırırız bizde
ramço resimle olmaz göözle görmek lazım resmi çekip koyacam ama malzemeye yakından bakman gerek fiber olmamalı dandik oluyo gözenekli falan ben abs plastik düşünüyorum omsa da hepsi var bakacam artık gözüm tutarsa yaptırıcam
ramço bırak şimdi saygı ayaklarını sen farz et yolda gidiyorsun bitane g. minibüsçü önünden gidiyor zırt pırt duruyor seni sıkıştırıyor fistan sen saygı çerçevesi de ozaman da göreyim seni ramçoooooooo