0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kimileri var bir aracı yakından uzaktan görür görmez aracın boyalı olup olmadığını anlayabiliyor..Hatta bazı ustalar yanılabiliyor bile ..öyle bir yapıyorlar ki anlaşılmadığı zamanlarda oluyor.Merakımı gidermeden edemeyeceğim.aşağıdaki linkteki avensise bir bakı derim acaba bu araçta boya var mı yok mu ?http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-ilk-sahibinden-2005-toyot-avensis1-6-16-valf-servis-bakimli-45628420/mega-foto/?photo=2ben sanki 2 kapıda da birşeyler gözlemledim gibi ayrıca şöför mehali kısımından yana da..alımlı bir gözle bakınca mutlaka bir renk tonu farklılığı hissediyorum ya siz nedersiniz , tespitlerim yerinde mi acaba ?ve en önemli husus olarak ; tüm avensislerin ön tampondaki boya renk tonu ile kaput renk tonu arasında bir renk farkı var..bu galiba standart orginaline ait bir özellik olarak tahmin ediyorum hatta corollalarda da vardı galiba bu durum ,biraz irdeleyeyim dedim selamlar.
Satıcı zaten belirtmiş araçta 4.5 parça boya olduğunu,merakınızı anlıyamadım. Siz alıcımısınız?
sen bu işleri nerden biliyon yada sallıyon derseniz çocukluğum sanayide horlanarak boyanelerde geçti az ezilmedik usta olduk ama beklediklerimizi alamadık bizde sahaya havlu fırlattık pes dedik artık bu işlerle uğraşmıyorum hepinize saygılar yardımcı olmuşumdur inşallah.......
Reklamımızı yaptık , Araç satılmıştır , konu kilitlenebilir