0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
pıranha almaktansa bikaç hafta daha para biriktir philips-sony falan al derim
alabiliyosan bi tane sony ericsson al herşey içinde olur. mp4 mp3. fotoğraf makinesinin yerini tutmasa da kamerası olur sonra radyo da olur elinin altında. ben öyle yaptım diğer türlü radyosuz bi philips 70den aşağı değildir ( fiyatları tam olarak bilmiyorum ) karar sizin telefondan önce almıştım bi tane mp4. pulsar gibi bişeyler yazıyordu markasında. senin gösterdiğin üründeki bütün özellikler vardı. fakat çoook çabuk bozuldu benim aldığım telefon da bu ;http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=145011009&CS_Category=_SBA_223_1571_948_5333&CS_Catalog=_TELEKOM&T_Category=_SONY_ERICSSON223
50 liradan ötesi gereksiz, Sony bulaşmam atrac plus veya benzeri adda anlamsız bir dosya aktarma sistemi var, kullanışsız. Philipsler çok kurcalayınca bozulmaya müsait, Bir de bunların en ötesinde mp3 düşünüyorum ne demek? Acaba mp3 çalar almayı düşünüyor olabilir misin?
Ben Dubaiden iPod Touch 32 GB getirmiştim. Kusursuza yakın alet. Ses kalitesi zaten süper, oyunları vs seyahatlerde falan hayat kurtarıcı. iPhonun telefonu olmayanı zaten. Ama tuzlu....
Umut abi ne yaptın yaaaa? Ben burada 50 TL'den aşağısını düşünüyorum sen ne diyorsun.
Bilgi amaçlı şeyettim:)))))))))))))))))))))))))
Memnun musun bari?