0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bende genel anlamda memnundum getz'den yeni elantra ortalığı karıştıracak gibi fiyatı uygun olursa mükemmel satış rakamlarına ulaşır bu kasa ile bir çok firmaya nal toplatacak yalnız motoru daha önce Mitsubishi Carisma'da kullanılmıştı GDI Carisma tam bir hüsran olmuştu hatırlanırsa fakat test etmek lazım yeni Elantrayı
tasarımı corollayı andırıyor.
Elantra kendini aşamıyor, hep vasat hep vasat, ana hatları hep aynı basitlikte, zaten sonuçta hundayi , ne olabilirki , neretye kadar yani(linç başlamıştır)
Hyundai hiç küçümsenemeyecek işler yapıyor son yıllarda Dünyada ilk 5 arasında Santa fe genesis sonata gibi lüks modelleride var mesela genesis 200.000 tl üzerinde bir fiyatı var ha ben o parayı tabiki Hyundai'ye vermem ama verenler var demek ki yeni Elantra bence dizayn olarak süper olmuş ama sadece görsellik değil diğer kriterler de çok önemli piyasayı sallayacak bu kesin uygun fiyatla gelirse ki ama sanmıyorum fiyatının sınıfındaki araçlardan yüksek olacağını tahmin ediyorum
hundai ucuzluğuyla ön plana çıktı, gene ucuz araçları satılacak, o pahalı lüx görünümlü araçlar göstermelikdesinler "Haçonun Hançeri var"yoksa amaç satış rakamı yükseltmek değil
bende de daha önce getz vardı 4 yıl kullandım. Çok seri ve atak bir arabaydı. Başka da artısı yoktu.Küçük olmasından kaynaklanıyor herhalde. Corolla da seriliği göremedim.Elentranın dış tasarımı çok hoş olmuş.. Görsellik güzel..Çarpışma testi yapılmış..http://forum.donanimhaber.com/m_42711256/tm.htm