Kapılar kilitliyken kapıları merkezi kilitle açtığınızda 1 dk içinde binmezseniz otomatik olarak kapıların kendini kilitlemesi.
Performans / Fiyat oranın oldukça yüksek olması..
bende çok seviyorum ama biraz tipi kayık be
performans,güvenlik,kalitesi.....
Asaleti yeter.
Serdar arkadaşım bu konuyu açarken hep aynı cevapları alacağını bilse herhalde açmazdı.Ben ise bu sorunsuzluk olayını sorgulayalım derim.Son jenerasyon araçların hangisi sorunlu ki toyotalarımızı sorunsuz diye seviyoruz.3 yıl 99 Tipo'ya bindim tık demedi.Bence asıl önemli olan 'Bakarsan bağ bakmazsan dağ olur' hesabı araça iyi bakmaktır.Bence Toyota'nın ve benim tercih etmemin en iyi yönü marka değeri olmasıdır.
konforu
performansı
gaz kesmemesi 8500 devir cevırıyor (93 xl)
Döşemesi, çok inceledim, yıllara meydan okuyor, ve bir tesbitim daha, kullananlar kılıf takmıyor genelde ve döşemeler hala banamısın demiyor, örneğin benim arabam, 97 model ve kadife döşemesi hala yeni gibi,
Atilla bey
kapılarınızı açtıktan 1 dakika sonra alarm'mı devreye giriyor,yoksa kapılar kilitleniyor mu? benim de orjinal toyota alarmı.ancak benim sadece alarm devreve giriyor kilitlenmediği için ,kapıyı açarsanız alarm çalıyor.
Kemal bey, benim arabamda alarm yok, sadece anahtarlıkta otomatik merkezi kilit var, mesela arabayı kilitlediniz ama yanından hemen ayrılmadınız, fakat yanlışlıkla kapıları açar da 1 dakika içinde binmezseniz otomatik olarak kapılar kendini kilitliyor.Ancak kapıyı bir kere açarsanız ondan sonra hareket etmesiniz bile durduğu yerde kapılar bir daha kilitlenmiyor.Bence çok hoş bi özellik.Araba 2002 corolla Sol 9.Nesil, sizinki de 9. Nesil mi?
8senedir kullanıyorum egeyi baştan aşa dolaştım hiç yorulmadan üzmeden güzel vakit geçirdik
Saymakla biteceğiniz sanmıyorum Serdar bey. 9 yıldır kullanıyorum, nerden baksan 200.000 km yapmışımdır. Sadece bir kere yolda kaldım oda dörtlü 2 saat açık kalıp aküyü zayıflattı, otomatik olduğu için takviyeyle hallettim. Tabii bu zaman içinde kazasınıda belasınıda yaşadım. Sorun yok, sıkışmaz, seni heryerden çıkarır, heryerden geçer, kaçar, asla ağlamaz:)) Sızlanmaz

)
Diger araçlardanda kullandım ama asla Toyota lar kadar rahat olamıyorum.
Ama benim asıl sebeplarimden biri şu ki; Arabanın ne yapacağını çok iyi biliyor olmam, buraya girer, durur, durmaz, kayar, kaçar, geçer vs. gibi. Bunları bilmek çok güzel ve güven verici.
Sorunsuz olması ve bazen plastik yerlerinden çıtırtılar gelmesi. Çünkü o çıtırtıları bulup sessizleştirmek acaip hoşuma gidio..Vites kolunun altındaki çakmağın jakı, kültablasının üstündeki kutunun kapağı, arkadaki tekli koltuğun kiliti, torpidoyla vites konsolunun birleştiği yer.Daha çok bulacam eminim.O yüzden çok seviyom, arıza yapmıyorsa,canım sıkılmasın die ses çıkarıyo,bende canlıyım dio benle ilgilen dio sanki..
8 senedir toyota sürücüsüyüm hiçbir zaman problem yaşamadım.iki gün önce bakıma verdim usta satıyomusun arabayı dedi bende yok dedim.bizim arkadaş arıyo aynısından 6aydır bulamıyor dedi.şaşırdım kaldım bu ne arabaymış dedi.ben de öyle güzel olmasa bukadar tutulurmu dedim.
1992 1.6 gl (94-98 )-1997 1.6 xei (98-2007)-2006 d4d mmt(2007..-.üçüncü nesil corollamı kullanıyorum arkadaşlar.marka bagımlığımı dersiniz ne dersiniz bilmem ama corollalarla 400 bin km yi sorunsuz gittim.en göze batan özellikleri kaporta sağlamlığı,motor hırıltısı,ve de ataklığı.2000 motorlu araçlara bile egzozumu koklattım.ama bişeyden dolayı çok üzgünüm itiraf edeyim.keşke durumum uygun olsaydı da 97 modeli satmasaydım.
Zaten Toyota'nın felsefesi de aslında budur. Bir kere Toyota kullanan birisi her zaman Toyota kullanmak ister. (bu yüzden İstanbul'a benzer

) Ayrıca farklı segmentte dahi olsa bir Toyota'dan diğerine geçtiğinizde içinde pek yabancılık çekmezsiniz.
''Performanslı motorları'', ''seri ve ataklığı''
ve tabi ki bir çok efsane model çıkardığı için ''marka kariyeri''.
Yarisin japon çizgi filmlerinden fırlamış gibi duran o "Kocaman Gözleri"