Ben en çok aracımın rengini seviyorum. Benim en sevdiğim renktir. Ayrıca içinin ferahlığı ve direksiyonunu seviyorum.
Bu arada İlyas bey o tabela Horasan- Eleşkirt arasındaki Sac dağı tabelası mı?
Dijital klima ve içinin ferahlığını, genişliğini, direksiyonun çok iyi ayarlanmış yumuşaklığını seviyorum.
fırat verso 50 nc ısuzu kamyonetten azcık küçük...Şaka bir yana bu tür bir araçtan sonra birdaha hb bir araca zor binerim..ilk sunroflu aracım oldugu için suan gözüme en cok sunroof geliyor..En begenmediğim yeri ise üzerindeki 110 hplik vvt-i motor.
direksiyonun şeklini seviyorum
otomatik vites ve sunroof
anahtarsız giriş sistemi

ve direksiyonun yumuşaklığını
aracınızın en çok hoşunuza giden yanı nedir?
Konuyu, daha önce açılmış olan buna benzer başlıklar ile birleştirdim.
Konuyu, daha önce açılmış olan buna benzer başlıklar ile birleştirdim.bende diyorum yok artık bir gecede 243 cevao nasıl oldu
İçinin ferah olması ve gece göstergelerin şıklığı
Sürücü koltuğuna her otorduğumda bana verdiği güvenlik hissi, direksiyon ve digital kliması...
kullandığım sürece bana sonsuz güven veriyor.mutlu oluyorum
ön göğüs yapısını, direksiyonunu, arıza çıkarmamasını bu yüzden sanayicilerinde bu arabayı sevmemesini

performansını ve bazı modelli arabalara bile nal toplatmasını seviyorum forever ae101
2009 Camry
cok rahat kullanimli, konforlu ve genis hacimli olmasi
2006 Verso
içine 6 tane kız atabiliyorum

bu yönü süper yanii
Ağırlığı rengi yetiyor ve angellarımı taktıktan sonra ön tarafta bir BMW 5 kasa havası var aracımda 2005 sonra olanların ki gibi

Kullanımı çok rahat..Direksiyonun tepkileri çok iyi motor performance yönünden biraz düşük sadece..Birde çok kayıyor

Sevemediğim özellikleri daha çok oldu
Rahatlık renk sessiz vitesin yakın olması ses kalitesi araç içinden telefonla konuşmak gerçi yalnız iken dışarıdan deli gibi görünüyor ama olsun herşeyini seviyorum aracımın...
Aracın eksileri çok, saymakla bitmez
ama hastalık yavw her şeyini seviyorum Civic in