Gönderen Konu: 2011 corolla d4d chıp tuning hakkında ?  (Okunma sayısı 20932 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Toyota Club Türkiye

Ynt: 2011 corolla d4d chıp tuning hakkında ?
« Yanıtla #40 : Haziran 02, 2011, 11:06:46 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '11
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Haziran 02, 2011, 11:17:50 »
Çok iyimiş fiyatlar ama bu sitede neden herkes çıplak :D

O kadarını bilemicem bu konu yüzünden chip tuninge merak saldım töbe töbe böyle şeyler çıkıyor karşıma :D :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Hergün biraz TURBO iyi gelir-di...Artık vtec...:)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Haziran 02, 2011, 11:58:09 »
necati abi bizim araçda 6 vites herhangi bi sıkıntı olmaz dimi...ayrıca ilgilendiğin için teşekkürler abi...
ne demek önemli değil ama sıkıntı olacağını sanmıyorum...adamlar garanti veriyor sıkıntın olursa ne var ne yok karşılatabilirsin...ama bugüne kadar  10 tane civarında chiplediysek sıkıntı yaşayan olmadı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 34 YuNus 161
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Haziran 03, 2011, 21:49:18 »
ne demek önemli değil ama sıkıntı olacağını sanmıyorum...adamlar garanti veriyor sıkıntın olursa ne var ne yok karşılatabilirsin...ama bugüne kadar  10 tane civarında chiplediysek sıkıntı yaşayan olmadı...
benim arabayı aldığım bayide eskiden amcamın oğlu çalışıyodu onada danıştım dediki;eğer motorda bi sorun çıkarsa chipten kaynaklı araç garanti dışı kalıdğı için servis odeme buyuk meblalar ortaya çıkabilir.
o yuzden birfaz aklım karıştı
2008 corolla comfort
2010 mini cooper
2011 focus 1.6 TDCİ titanyum
2011 corolla d4d comfort

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Haziran 04, 2011, 03:26:12 »
benim arabayı aldığım bayide eskiden amcamın oğlu çalışıyodu onada danıştım dediki;eğer motorda bi sorun çıkarsa chipten kaynaklı araç garanti dışı kalıdğı için servis odeme buyuk meblalar ortaya çıkabilir.
o yuzden birfaz aklım karıştı
ben diyorum ki chip in yazıldığını anlarsa servis , götür aracın tamamının parasını versin chip firması...adamların sistemi çok ilginç. servis beyine girse bile değerlerdeki oynamayı göremez diyor...analdın? yoksa daha 2 gün olmadı BMW 335d i chipledik garanti kapsamındaki...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Haziran 10, 2011, 14:48:14 »
ben diyorum ki chip in yazıldığını anlarsa servis , götür aracın tamamının parasını versin chip firması...adamların sistemi çok ilginç. servis beyine girse bile değerlerdeki oynamayı göremez diyor...analdın? yoksa daha 2 gün olmadı BMW 335d i chipledik garanti kapsamındaki...

Necati bende bu turbo sorununu hallettikten sonra chip tuning yaptırmayı düşünüyorum aracım 6 ileri 1.4 d-4d
Sen galiba Ankaradasın benim Ankaraya gelme şansım yok bu işi Adanada yaptırabileceğim güvenli bir firma biliyormusun ben Adanada four tuning diye bir yer bilyorum işlem öncesi ve sonrası aracı dyno yada sokyorlar çalıştıkları firmada galiba megachip tavsiye edermisin .

Birde sağlıklı olarak en fazla nekadar güç alırım . .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Haziran 11, 2011, 14:50:14 »
Necati bende bu turbo sorununu hallettikten sonra chip tuning yaptırmayı düşünüyorum aracım 6 ileri 1.4 d-4d
Sen galiba Ankaradasın benim Ankaraya gelme şansım yok bu işi Adanada yaptırabileceğim güvenli bir firma biliyormusun ben Adanada four tuning diye bir yer bilyorum işlem öncesi ve sonrası aracı dyno yada sokyorlar çalıştıkları firmada galiba megachip tavsiye edermisin .

Birde sağlıklı olarak en fazla nekadar güç alırım . .

turbona ne oldu ki? bu kadar yeni arabaya?
valla biz megachip ile çalışıyoruz.iyi adamlardır ilgilidirler..sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum.
115 hp  250 civardındada tork alıyorsun 5 ilerilerinde,  tahminimce sizdede 260 tork alınır ama beygirde değişme olacağını sanmıyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #48 : Haziran 11, 2011, 17:17:31 »
turbona ne oldu ki? bu kadar yeni arabaya?
valla biz megachip ile çalışıyoruz.iyi adamlardır ilgilidirler..sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum.
115 hp  250 civardındada tork alıyorsun 5 ilerilerinde,  tahminimce sizdede 260 tork alınır ama beygirde değişme olacağını sanmıyorum.
Necati cevap için teşekkürler turbo yağ eksilttiği için değişecek dedi servis 2010 ların bazıları böyleymiş forumdada bir kaç konuda bu tartışıldı en fazla 1.5 aya turbo değişir 10700 km deyim 12000de gideceğim servise ondan sonrada 4000 km civarı kullanıp yağ eksiltmiyor ise chip tuningi uygularım .

Bilyorum aracın garantisi konusunda birşey olmaz diyorlar ama ben her ihtimale karşı bu sorun çözülmeden yaptırmak istemiyorum .

Tekrardan ilgilendiğin için teşekkürler .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #49 : Haziran 11, 2011, 19:30:45 »
Necati cevap için teşekkürler turbo yağ eksilttiği için değişecek dedi servis 2010 ların bazıları böyleymiş forumdada bir kaç konuda bu tartışıldı en fazla 1.5 aya turbo değişir 10700 km deyim 12000de gideceğim servise ondan sonrada 4000 km civarı kullanıp yağ eksiltmiyor ise chip tuningi uygularım .

Bilyorum aracın garantisi konusunda birşey olmaz diyorlar ama ben her ihtimale karşı bu sorun çözülmeden yaptırmak istemiyorum .

Tekrardan ilgilendiğin için teşekkürler .

yani garantisi açısından kesinlikle birşey olmaz ama şöyle de bir durum varki neticede chip turbo sayesinde bu derece etkili oluyor. o yüzden bence kesinlikle bunu bir an önce bi çözüme ulaştır ve ulaştırmadan da bence de kesinlikle yaptırma.sonra daha büyük sıkıntılara sebep olabilir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #50 : Haziran 12, 2011, 06:56:37 »
yani garantisi açısından kesinlikle birşey olmaz ama şöyle de bir durum varki neticede chip turbo sayesinde bu derece etkili oluyor. o yüzden bence kesinlikle bunu bir an önce bi çözüme ulaştır ve ulaştırmadan da bence de kesinlikle yaptırma.sonra daha büyük sıkıntılara sebep olabilir.
Ok bende öyle düşünyorum ilgilendiğin için teşekkürler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #51 : Haziran 12, 2011, 15:07:49 »
Ok bende öyle düşünyorum ilgilendiğin için teşekkürler.
ne demek , yardımcı olabildiysem ne mutlu