0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
selam 2011 corolla 1.4d4d comfort aracımıza chııp tuning yaptırmatı düşünüyoruz eksileri ve artıları yonunde bilgilendiriseniz sevinirim.Bide bu iş bize ne kadara patlar guvenilir nerde yağtırabilirim teşekkürler...
ayrıca yunus bey dilerseniz sizi istanbulda yıllardır çalıştığım mega chip e yönlendirebilirim...sıkıntısız on numara iş yaparlar...benim araçlarımı chiplemeye saolsun 2-3 haftada bir gelir ankara ya mehmet bey eğer ciddi bir niyetiniz varsa söyleyin ben gideceğinizde haber vereyim rakamda yardımcı da olurlar....
Ercümentcim, adamın yanında uzun zaman vakit geçirdim ve bu afişten ;yaptırıp ve şikayetçi olan adam görmedim.Yazılım kısmını bende inceledim, Bence konuyu gerçekten araştırmadan daha fazla idda etmeyin, yukarda söylediğim gibi "bildiğim üzere" dedim Şüphesi olan varsa gelir yaptırır, eğer sonuç almazsa iade eder bu kadar basit işliyor bu iş, adam sana garanti veriyorsa bi bildiği var.
kesinlikle servis bile göremiyor.garanti kapsamında çıkması imkansız yani...bunun garantisini veriyorlar yani...yapılacak araca göre değişiyor ücretler seninkisi için eğer ciddiysen sorarım...?ve yardımcıda olur kırmaz bizi...
Şüphem varsa bir işi yaptırmak ne kadar doğru olur ? Ayrıca eskişehirde 100 metre arayla ışık var ve bazı yerlede bu ışıkların arasında kasis var sürekli dur kalk yapılan bir yerde nasıl ekonomi yapılır mantıklı olsa babamı ikna etmeyi denicem ama eskişehirde fena derecede saçma bir düşünce Bülent
sımdı sole bısey var soz konusu arac 1300 kılo cıvarında ve 90 hp... ve 1300kılo 125 hp oldugunu dusunelım hangısıne daha az gaz vererek kaldırırsın veya ara hızlanmalarda hangısıne daha cok gaz verırsın... sonucta turbo 2000 devırde acıyor turbo acana kadarda daha az gaza basmayı saglıyor...(tabı bu bılınclı bı kullanımda yakıtı azaltır.)
Tamam haklısın Cem abi ama arasında 100 m olan ışıklarda öldürsen ekonomi yapamazsın ne kadar vites attırırsan attır imkan ve ihtimal dışı.. Amaa istanbulda sürekli e5te seyahat eden bir kişiysen olur gayette iyi olur ama eskişehirde olmaaaazzz...
ya zaten bu araba az yakıyo:D hıcmı yakmasınn.. ama asırı derecede bısey fark edecegını sanmam... kullanma seklıne baglı...ben delı gıbı yaktırdıgımıda bılırum az yaktırdıgımıda bılıyorum ae101 ıme...
Yanii io yüzden bızıklamaya gerek yok Benzinli 30 liralık benzinle yazın şehir içi 130 km gittiğimizi biliyorum Bundan mütevellit gerek yoook zaten buna verdiğimiz parayı ancak uzun yolda amorti edip kâr'a geçersin onun dışında araç sadece performansı artmış olur
valla benım dızel arabam olsa bır dakka beklemem yaparım chıpı... torkun tadını hıc bısey vermıyo.... 147hp era dan sonra basta bısey tat vermemeye basladı:D turbo suan 2.0 peak vuruyo...
ok pazartesi yada pazar konusur donuş yaparım...adamlar türkiyenın heryerine gelebiliyorlar...
Necati benim aurise yaptırmak istesem ne kadara yaparlar? Sana zahmet olmazsa bi sorabilir misin?
teşekkurler necati abi bekliyorum...
serkan abi senin araç 6 vites olanlardan büyük ihtimal seninkiler bu zamana kadar yapılamıyormus sadece 5 vitesli dizelleri yapabiliyorlarmıs ancak haftaya seninkisininde yazılımı geliyormus fiyat standart 700 de sana 600 den yaparız dedi ama hani ben gene bi zorlar o rakamda değişiklik yaptırmaya çalışırım...
Saolasın kardeşim, bu yeni geliyomuş olayı beni biraz düşünüdürüyor açıkcası. Biraz yaygınlaşsından ondan sonra tekrar bakalım İlgin için tekrar teşekkürler
yaptıkları işlere garantisini veriyorlar zaten abi beğenmezsen 1 hafta sonra gidip sildirtebilirsin ama yinede için rahatlayacaksa beklmek daha mantıklı