0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu kormetalin TORNADO modeli güzel bir model Bu jantı 2004 corollaya taktıl ona çok yakıştı.Ama 2008 corollalar balina gibi olduğundan bana 8 kollu jantlar daha çok yakışıyor gibi geliyor.Bence alttaki daha iyi gider diye düşünüyorum (kişisel görüşüm)[url]http://www.kormetal.com/dizayn/jantdetay.asp?wheel_ID=53[/url][/quote] Selam. 2008 Corollalar 5 bijon diye biliyorum ama bu 4 bijon. Ama herhalde 5 bijonuda vardır. Ben şahsen bir miktar göbek derinliğine sahip jantları beğeniyorum. Hem kaldırım gibi köşelere sürtmelerde jant yüzeyide nispeten korunuyor böylece.
Selam. 2008 Corollalar 5 bijon diye biliyorum ama bu 4 bijon. Ama herhalde 5 bijonuda vardır. Ben şahsen bir miktar göbek derinliğine sahip jantları beğeniyorum. Hem kaldırım gibi köşelere sürtmelerde jant yüzeyide nispeten korunuyor böylece.[/quote]Yeni Corolla ve Auris ler 5 bijon lu. Yeniler 4 hiç yok.
Yeni Corolla ve Auris ler 5 bijon lu. Yeniler 4 hiç yok.[/quote] Tabikide, yalnız benim bahsettiğim 4 bijon resimde gösterilen modeldeki jant ın 4bijonlu olmasıydı. Oysa dediğm gibi yeni Corolla ve Aurisler 5bijonlu. Resimde gösterilen jantın 5bijonlu olanıda vardır herhalde demiştim.
Tabikide, yalnız benim bahsettiğim 4 bijon resimde gösterilen modeldeki jant ın 4bijonlu olmasıydı. Oysa dediğm gibi yeni Corolla ve Aurisler 5bijonlu. Resimde gösterilen jantın 5bijonlu olanıda vardır herhalde demiştim.[/quote]hakan kardeş, bu modelin 5 bijonlusu var. hatta bir yerde üzerine takıp gördüm. tabii lastiksiz oluca çok fazla bir anlam taşımadı. bu model hiper black boyalı. birde yine kor metalin üretimi olan ancak "vfl" diye adlandırılan bu modele çok benzeyen bir başka modeli de var. onuda denedim ama lastiksiz olunca pek birşey anlaşılmıyor. ilginize teşekkür ederim. jant alan arkadaşlar var ise ve foto ekleyebilirlerse sevinirim. birde buraya nasıl foto ekleyeceğimide söylerseniz çok sevinirim. hala beceremedim de!....
Tabikide, yalnız benim bahsettiğim 4 bijon resimde gösterilen modeldeki jant ın 4bijonlu olmasıydı. Oysa dediğm gibi yeni Corolla ve Aurisler 5bijonlu. Resimde gösterilen jantın 5bijonlu olanıda vardır herhalde demiştim.[/quote]Ben yanlış okumuşum özür.