0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
modelin adını ilk kez duydum diyenlere en çok sinir oluyorum gerçi onların da otomoblin o sundan haberi yoktur sanırım...
Doğrudur araba piyassından haberleri olmadığı için aurisi yeni duyuyorlar ve bukadarcık bilgiyle araba muhabbeti ediyorlarya.......pes.
AURİS isminin neredn geldiği ile ilgili nette bir bilgi buldum paylaşıyorum:Latincede altın anlamına gelen Aurum, Toyotanın yeni modeli için seçeceği ismin ilham kaynağı olmuş. Tamamiyle Avrupa ve Türkiye otomobil piyasası için üretilmiş olan Auris, Toyotanın baş mühendisi Yoshihiko Kanamori ve Fransadaki tasarım merkezi ED2nin uzun çalışmaları sonucu oluşturulmuş.
boşunamı toyotanın altın çocugu dediler..Ama ilk çıkan 2007 aurislerde plastik kalitesi çok kötüydü.auris diye devam edip kasamı yenileyecek yoksa geri corolla hb ye mı ddönecekler merak ediyorum.2007 de çıktıgı için 2012 gibi kasa değişecegini düşünüyorum.Yeni kasa nasıl olacak.Ford focus hb kasa değişiyor ve banada göre de yeni kasasaı bayagı iddalı.Türkiyede c sınıfı Hb 1:opel astra 2:ford focus 3:toyota auris miş arkadaşlar bugun bir dergide gördüm.
Hadi opel astra neyse de focusun yeni çıkartacağı kasayı hiç beğenmedim. Zevkler renkler