0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Serkan normalde bakım 220 tl imiş motor koruma ve detaylı temizlik ekstaradan çıktı ben yaptırdım 80 tl imiş belki biraz fazladır ama temiz olsun turboların oralarda bişeyler yapılıyomuş o sistemde
10w40 koyulmuş.sol çamurlukta ufak bi ezik vardı onu gösterdim düzeltme yapmıyolarmış değiştiririz dediler 6-7 günde çıkar demişler
bence çamurluğu değiştirtme abi, rahatsız etmeyecek birşeyse hiç elletme hatta, durduk yerde parçası değişmiş olmasın arabanın...
Nasipse bende yarın yarın gidiyorum 10.000 km bakımına .. Gerçi araba daha 10.000 km olmadı ama 6 ay veya 10.000 km demişlerdi .. Gidelim bakalım ne ceza çıkacak ayrıca ön tampon sol tarafında bugün garajda eleman duvara sürttürmüş ve derin çizikler var tamponda yarın boyatmayı düşünüyorum araba aynı gün içinde boyanıp teslim edilirmi sizce ?
Geçmiş olsun ama aynı gün içinde çok zor.
arkadaşlar bugün itibariyle auris'in 10.000 bakımını yaptırmış bulunmaktayım.arkadaşlara bilgi olsun amacıyla yapılan işlemleri ve fiyatlarını bi paylaşayım dedim10.000 km bakım ücreti -------------------79 tlmotor detaylı iç temizliği -------------------85 tlatık malzeme bertaraf ücreti ----------------1 tlyağ filtresi ----------------------------------18 tltapa pulu ------------------------------------2 tlmotor yağı (4.3 lt)------------------------- 95 tltoplam ------------------------------------280 tl +%18 KDV ile -----------------------------330 tl30 tl özelindirim ile toplam 300 tl'ye 10.000 km bakımını halletmiş olduk
Ben de bugün yaptırdım. Tüm temizlik, yıkama vs dahil 207TL ödedim.
tam sentetik 4,5 lt 0-30 Castrol Edge'mi 110 TL ye aldım,rot balans ayarı, yağ değişimi,yağ filtresi, fren temizliği, genel kontrol vs. 135 tl verdim. Rot balans cihazının kalibrasyonunda benim zor fark edebileceğim bir ayar bozukluğu olduğu için balans ücreti almadılar. kalibrasyondan sonra tekrar gideceğim. Ve aracı yolda 3 kez test edip öyle teslim ettiler. Klima dezenfektasyonu, kabin filtresi, hava filtresini 20.000 e bıraktım. belki bundan önce gidip bir ara hava filtresini değiştiririm. bana bu işler 245 e mal oldu. istediğim yağı da koydular.
aynen öyle yaptım. Aslında 4+1 alacaktım 1'lik kalmamıştı. Benim için 4'lüğü açıp temiz bir kutuya0.5 lt koydular. 0.3 lt de fazla oldu.