Gönderen Konu: 99 Model Avensis'e Hangi LPG Kiti?  (Okunma sayısı 1496 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: AB+
99 Model Avensis'e Hangi LPG Kiti?
« : Mart 24, 2011, 12:36:16 »
arkadaşlar 130.000km deki 2.0 motor aracımıza LPG taktırmak durumundayız. genel olarak BRC tavsiye edildiğini araştırarak gördüm, bu konuda sizin de fikirlerinize ihtiyacım var. aynı araçta kullanan, memnun olan, tavsiye edebileceği bi yer olan var mı?
99 / T22 / 2.0 / SOL

Toyota Club Türkiye

99 Model Avensis'e Hangi LPG Kiti?
« : Mart 24, 2011, 12:36:16 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Ynt: 99 Model Avensis'e Hangi LPG Kiti?
« Yanıtla #1 : Mart 24, 2011, 13:00:43 »
2.0 araçlara lpg takılamıyor diye biliyorum emin değilim.Herzaman şunu söylüyorum eğer ki aracımı 1-2 sene sonra satarım diyorsanız ne taktırısanız taktırın ancak ben aracımı uzun yıllar kullanıcam diyorsanız BRC MY 10 tavsiye derim.Ben topkapı emkar yetkili BRC bayisinde montajı yaptırmıştım çok güzel montaj yapmış ustalar sağolsunlar 10 bin km ye yaklaştım bir kez bile servise gitmedim gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
1996 XEİ 1.6 105 bg 16 v / klimalı / km: 60.262 / sony usb mp3 teyp x-plod hoparlörler 190 w / anahtardan kumandalı inwells marka alarm / BRC MY 07 Sıralı LPG sistemi / değişen yok / servis bakımlı /

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Saygınız yok ise, saygı da beklemeyin kimseden...
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mart 11, 2013, 14:22:39 »
BRC takıyorlar
gayette sorunsuz oluyor
aiker bile akılabilir çünkü bu sisteme zaten düz karbüratörlü kiti takıyorlar
bakmayın siz öle sıralı sistem parası aldıklarına takılan sistem düz sistem d4 avensislere lpg için

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • İYİLİK İYİDİR ...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mart 11, 2013, 14:32:15 »
1999 olanlar D4 motor olmadıgından lpg takılabilir Düz sistem pek tavsiye etmem hem ciddi tasarrufunuz olmaz hemde çekişiniz düşük olur.Sıralı sistem olarak ta prins pahalı olacagından kesinlikle şartsız şutsuz BRC my 11 taktırıp paşalar gibi sorunsuz kullan kardeşim.Ben de kendi aravcıma lpg düşünüyorum bnede brc my11 taktıracam
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • CARİNAe 2.0 GLİ
  • Araç: Carina
  • Model Yılı: -
  • 21 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mart 11, 2013, 14:42:51 »
arkadaşlar 130.000km deki 2.0 motor aracımıza LPG taktırmak durumundayız. genel olarak BRC tavsiye edildiğini araştırarak gördüm, bu konuda sizin de fikirlerinize ihtiyacım var. aynı araçta kullanan, memnun olan, tavsiye edebileceği bir yer olan var mı?
Tabiki brc
Yiğitler kan döker Bayrak solmaya.Anadolu başlar Vatan olmaya.Kızılelma'ya heyy Kızılelma'ya.Engüzel marşını vurmadan mehter.Ya AllahBismillahAllahuekber.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • CARİNAe 2.0 GLİ
  • Araç: Carina
  • Model Yılı: -
  • 21 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mart 11, 2013, 14:43:56 »
lpg de bile performans düşüklüğü görmedim daha gaza bastıkça şahlanıyo canavar
Yiğitler kan döker Bayrak solmaya.Anadolu başlar Vatan olmaya.Kızılelma'ya heyy Kızılelma'ya.Engüzel marşını vurmadan mehter.Ya AllahBismillahAllahuekber.