0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cam açıkken bendede oluyor bu sesler.Düzeltilmesi için komple sökülmesi gerek sanırım o yüzden hiç bulaşmıyorum servise felan.[/quote]benim de (corolla sol 2006) kolktukta sanırım bir gırç gırç başladı ama tam teşhis koyamadım. Biraz daha artarsa götürmeyi düşünüyorum.
Şaştım doğrusu birde bas vida gevşeteceğini sanmam!!![/quote]Hemde nasıl gevşetir biliyormusun ... Tabi basına ve sesine bağlı.
Bugün farkettim ön camın oradan acayip tıkırtı gibi bi ses geliyor. Bozuk para koyunca titrer ses yaparya onun gibi bi ses. Heryeri kontrol ettim bişey bulamadım ilk önce yağmur sensörünün olduğu yerden geliyor heralde diye düşündüm ama ordan gelmiyor benzer sorun yaşayan var mı acaba? çözemezsem 1000km kontrolüne gidicem haftaya oraya kalıcak ama sinir bozuyo sürekli o sese gidiyor kulağım başka bişey duymuyorum[/quote]Arkadasım bende97 gli var ve aynı sorun bendede vardı.. tek bir sebepten olurmuş camın etrafına sıkılan silikondan. zamanla (sert cüküra girmek, mevsim kosulları vb.) silikon ölurmüş ve yenilenmesi gerirmiş 3ay önce cam sökulup yeniden yapıstı. ( maliyeti 2 tüp silikon 110ytl + 50 ytl işcilik)